Moderna jaunceltne Jūrmalā meklē īpašnieku (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Jūrmala uzskatāma par vienu no, iespējams, iekārojamākajām Latvijas apkaimēm. Tā ir lielākā kūrortpilsēta valstī, kurā iespējams baudīt pasakainu smilšu pludmali, sakoptu vidi un dažādas brīvā laika aktivitātes. Tomēr Jūrmala ir ne vien atpūtas vieta, bet arī prestižs dzīvojamais rajons. Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv uzmeklējis modernu un pavisam jaunu dvīņu māju Asaros, ko šobrīd ir iespēja iegādāties.

140 kvadrātmetrus lielā māja celta 2017. gadā un šogad tā nodota ekspluatācijā. Īpašumu raksturo modernais stils, kurā nav nekā lieka. Tiek ievērota precizitāte un rūpība pat vissīkākajās detaļās. Mājoklim ir mūsdienīgs plānojums, kas ietver plašu telpu ģimenei, trīs izolētas istabas, divas vannas istabas, virtuvi un saimniecības telpu. Īpašu “odziņu” dzīvesvietai piešķir ārkārtīgi lielie logi, no kuriem paveras skats uz priežu parku.

Foto: city24.lv

Īpašumam ir labiekārtota teritorija, kas ietver pārdomātu dārza landšaftu, koka dēļu sētu un terasi, bruģētu mājas fasādes daļu, nojumi divām automašīnām, kā arī nelielu saimniecības telpu dārza lietām. Jaunceltnei ir pateicīga lokācijas vieta, jo līdz Jūrmalas centram ir vien 5 minūšu brauciens. Aplūko moderno Jūrmalas pērli!

Foto: city24.lv
Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu