“X Faktora” otrās sezonas finālists Oskars Millers ar grupu laiž klajā jaunu dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa “Rock’n’Berries” pēc vairāku mēnešu klusuma pauzes klausītājiem piedāvā jaunu dziesmu latviešu valodā „Paradīze”. Publicēta arī dziesmas videoversija.

Grupas solists Oskars Millers norāda, ka „dziesma ir kā aicinājums izvērtēt savus ikdienā pieņemtos lēmumus un to, kā tie ietekmē mūsu un līdzcilvēku dzīves”.

„Ik dienu mēs izdarām neskaitāmas izvēles, bet cik bieži aizdomājamies par to, kādu ietekmi tās atstāj uz mūsu un līdzcilvēku dzīvi? Vai esam godīgi pret sevi un tuvajiem? Un galu galā – vai dzīves nogalē būsim laimīgi par to, kādu dzīvi esam dzīvojuši?” norāda Oskars.

Dziesmas ierakstā piedalījušies visi grupas dalībnieki: Oskars Millers (vokāls), Jānis Narbuts (basģitāra), Mārtiņš Sliede (ģitāra), Arnolds Jass (taustiņi), Reinis Ašmanis (bungas). Bekvokālus iedziedājusi mūziķe Katrine Lukins. Vokālu producēšanā piedalījies Roberts Memmēns. Dziesmu miksējis un māsterējis Arturs Indrikovs.

Dziesmai vienlaicīgi tapusi arī videoversija, kas ieturēta grupai tik raksturīgajā stilā – brīvi un nepiespiesti. Videoklips filmēts Latvijā, kādā siltā augusta dienā, dodoties izbraucienā ar jahtu. Tajā piedalās arī grupas solista Oskara mīļotā meitene – mūziķe Katrine Lukins.

Dziesma „Paradīze” ir arī grupas topošā otrā studijas albuma priekšvēstnesis. Albums klajā tiks laists jau šā gada nogalē.

„Atšķirība no pirmā grupas albuma, kurā bijām apvienojuši visas tā laika muzikālās idejas, šis albums skanējuma ziņā jau būs daudz konkrētāks. Tajā iekļauto dziesmu idejas radās pavasarī, kad grupa bija devusies savā pirmajā radošajā nometnē, līdz ar ko arī visi skaņdarbi šoreiz veidoti kopīgi jau no pašiem pamatiem. Ja, noklausoties grupas pirmo studijas albumu „Smoothie Call”, klausītāji bija nedaudz apmulsuši no dzirdētā un nereti jautāja, kurā mūzikas stilu kategorijā tad mūs likt, šoreiz ir sajūta, ka esam atraduši īsto “Rock’n’Berries” skanējumu,” stāsta grupas dalībnieks Jānis Narbuts.

Tāpat kā dziesma „Paradīze”, arī pārējās dziesmas grupas otrajā studijas albumā būs latviešu valodā.

Kā zināms, grupa “Rock'n'Berries” dibināta 2013. gada jūnijā. 2016. gadā izdots debijas albums „Smoothie Call”, kas ticis nominēts Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvai "Zelta Mikrofons 2017" kā labākais Pop mūzikas albums. Savukārt pati grupa “Rock'n'Berries” saņēma nomināciju kā gada Labākā debija. 2017. gadā grupa veiksmīgi iekļuva Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases "Supernova" ceturtdaļfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu