Traģēdija uz Tallinas šosejas: pasažieru autobuss devies uz Vangažiem pēc pasažieriem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Pēc šorīt notikušās avārijas uz Tallinas šosejas, plkst.09.05 tikusi atjaunota transporta kustība posmā Rīga-Ainaži astotajā kilometrā, aģentūru LETA informēja Valsts policijā (VP).

Šorīt agri no rīta uz šosejas notika pasažieru autobusa un vieglās automašīnas avārija, kurā gāja bojā cilvēks.

Policijas sabiedrisko attiecību pārstāve Simona Grāvīte informēja, ka avārijā sadūrusies vieglā automašīna "Audi" un "Volvo" markas autobuss. "Audi" vadītājs negadījuma vietā gājis bojā.

Savukārt SIA "Ekspress-Ādaži" sabiedrisko attiecību speciāliste Maija Lazdiņa aģentūrai LETA pastāstīja, ka pasažieru autobuss avārijas brīdī devās uz Vangažiem, lai sāktu reisu, tāpēc tajā pasažieri vēl nebija. Autobusa vadītājs nogādāts slimnīcā.

Tāpat viņa informēja, ka pēc avārijas tika izsūtīts rezerves autobuss, tāpēc konkrētais reiss tika izpildīts ar kavēšanos, bet pašreiz visi autobusi kursē atbilstoši grafikam.

Garāmbraucēji sociālajos tīklos vēstīja, ka notikusi frontāla spēkratu sadursme un vieglais auto tajā cietis tik smagi, ka autovadītāja atbrīvošanai no vraka iesaistīti glābēji ar speciālajiem instrumentiem.

Ceļu satiksmes negadījums noticis ap plkst.5.20 ceļa Rīga-Ainaži 8.kilometrā, kas ir šosejas posms gar Ādažiem. Saistībā ar negadījumu tika slēgta transporta kustība abos virzienos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu