"Fonoklubs" ar bezmaksas koncertiem svinēs desmito jubileju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Fonoklubs
Fonoklubs Foto: publicitātes

Cēsu “Fonoklubs” 12. un 13. oktobrī ar diviem bezmaksas koncertiem un virkni dīdžeju atzīmēs savu apaļo desmito jubileju. Nogales gaitā viesus priecēs Roberts Gobziņš un “Resnie putni”, kā arī grupa “Riga Reggae”.

Desmito gadu tiks saglabāta tradīcija, oktobra pirmajā pusē atzīmējot “Fonokluba” dzimšanas dienu. Pirmajā vakarā par ballīti visiem gādās grupa “Riga Raggae”, kā arī “Fonokluba” komanda: Dj Winamp, Mārtiņš Pavasaris, DidzisKO, Reinis Reķis, diskotēka “Šmārcis piedāvā…”, Dāvis Bush un Jānis Vīksna.

Sestdien, 13. oktobra vakarā par muzikālo noformējumu gādās Roberts Gobziņš un “Resnie putni”, kā arī dīdžejs Uldis Rudaks.

“Šajā nedēļas nogalē mums ir svarīgi, lai muzikālais noformējums atbilstu tam, ko uzskatām par kluba konceptu. Tāpēc esam priecīgi, ka uzstāties piekrita mūziķi, kurus uzskatām par saviem draugiem, turklāt Uldis Rudaks otrajā vakarā ieturēs “Fonoklubam” raksturīgo rokmūzikas formātu,”

pastāstīja programmas direktors Marts Sildniks.

Abus vakarus ieeja klubā būs bez maksas, savukārt darba laiks tiks pagarināts līdz pieciem rītā.

Atgādinām, ka “Fonoklubs” tika dibināts 2007. gadā, taču pirmo gadu tas nelielas koncertzāles formātā eksistēja Cēsu kultūras namā, kas vēlāk tika renovēts un nu ir pazīstams kā Vidzemes koncertzāle “Cēsis”.

Pirms 10 gadiem 24. oktobrī savas durvis “Fonoklubs”, atrodoties esošajās telpās Rīgas ielā 47. Pirmajā publiskajā koncertā tolaik uzstājās grupas “Preternatural”, “Synodic” un “Consumed”. Kopš tā laika “Fono” ir rīkojis neskaitāmas ballītes un koncertus, kuru skaitā arī mūzikas festivāls “Fono Cēsis”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu