Meganas Mārklas ekrāna mīlnieks no seriāla “Suits” kļuvis par tēvu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

​Vēl pirms attiecībām un gredzenu mīšanas ar princi Hariju (34) amerikāņu aktrise Megana Mārkla (37) filmējās seriālā par advokātiem “Suits” - tajā viņa redzama ne tikai bieži palīdzam vienam no galvenajiem varoņiem, ko atveidoja Patriks J. Adamss (37), bet arī skūpstāmies un veicam dažādas seksuālas aktivitātes ar viņu. Abu romāns tā arī palika tikai TV ekrānos, un 2016. gadā Adamss salaulājās ar seriāla “Pretty Little Liars” zvaigzni Troianu Bellisario (32) – pirmdien, 8. oktobrī, nāca pasaulē abu pirmdzimtais.

“Pasaule tikko kļuva par astoņām mārciņām smagāka. Paldies visiem, kuri cīnījās un aizsargāja mūsu privātumu šajā skaistajā laikā mūsu dzīvē. Visi ir laimīgi un priecīgi, izbaudot katru momentu. [..] Mēs audzināsim viņu būt spēcīgai, vienmēr runāt no sirds un ar prātu, dzīvot bez bailēm,” sociālajā tīklā “Instagram” raksta jaunais tētis.

Pāris pēdējo reizi sabiedrībā tika manīts Meganas un Harija kāzās maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu