Hamiltons aicina medijus izrādīt lielāku cieņu pret Fetelu

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lūiss Hamiltons un Sebastjans Fetels
Lūiss Hamiltons un Sebastjans Fetels Foto: Reuters/ScanPix

Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta britu pilots Lūiss Hamiltons no "Mercedes" komandas aicinājis medijus izrādīt lielāku cīņu pret viņa galveno konkurentu uz čempiona titulu - vācieti Sebastjanu Fetelu, kurš pārstāv "Ferrari" vienību.

Jau ziņots, ka Hamiltons ir ļoti tuvu savam piektajam F-1 titulam, jo viņš uzvarēja iepriekšējā posmā, kas risinājās Japānas pilsētā Sudzukā. Viņš ir kopvērtējuma līderis, otrajā vietā esošo Fetelu apsteidzot par 67 punktiem.

"Domāju, ka medijiem ir nepieciešams demonstrēt nedaudz lielāku cieņu pret Fetelu," sociālajā tīklā "Instagram" rakstīja Hamiltons. "Tiem, kuri nepiedalās, ir grūti saprast, cik sarežģītas ir šīs sacensības. Ņemot vērā, ka esam tikai cilvēki, ir paredzams, ka pieļausim arī kļūdas."

Japānas "Grand Prix" Hamiltona komandas biedrs Valteri Botass no Somijas, atrodoties pirmajā vietā, palaida garām britu braucēju, sekojot komandas norādēm un ļaujot Hamiltonam izcīnīt uzvaru. Fetels šādu gājienu nosauca par pašsaprotamu.

Šajā F-1 sezonā braucējiem ir jāveic 21 posms, bet šobrīd ir aizvadīti 17. Nākamajā nedēļas nogalē risināsies ASV "Grand Prix", bet pēc tam sekos noslēdzošie etapi Meksikā, Brazīlijā un Abū Dabī.

Pēdējos septiņos ASV posmos sešas reizes ir uzvarējis Hamiltons, bet Fetels pēdējo reizi ASV triumfēja 2013.gadā.

Pagājušajā sezonā kopvērtējumā triumfēja Hamiltons, kurš izcīnīja savu ceturto titulu karjerā, bet komandu vērtējumā "Mercedes" palika nepārspēta ceturto gadu pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu