Ankipāns: Šobrīd esam nonākuši grūtā situācijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: dinamoriga.lv/Raimonds Volonts

Rīgas "Dinamo" pašlaik galvenais uzdevums ir atgūt pārliecību, kas iespējams ar darba un detaļu noslīpēšanas palīdzību, uzskata rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Rīgas "Dinamo" otrdien viesos ar 1:3 (0:1, 0:1, 1:1) piekāpās Astanas "Baris" hokejistiem, ciešot jau piekto zaudējumu pēc kārtas.

""Baris" spēlēja labi. Šobrīd esam nonākuši grūtā situācijā, bet no tās ārā mums ir jātiek visiem kopā," pēcspēles preses konferencē teica Ankipāns. "Par spīti smagajai situācijai, puiši šodien spēlēja labāk nekā gaidīts. Jā, varam spēlēt labāk. Galvenais ir atgūt pārliecību, taču to var izdarīt tikai ar daba un detaļu noslīpēšanas palīdzību."

Tikmēr "Baris" galvenais treneris Andrejs Skabelka atzina, ka otrdienas mačs nebija viegls.

"Šajā cīņā daudz noraidījāmies. Tomēr spējām ar šīm problēmām tikt galā, arī vārtsargs vairākas reizes mūs glāba. Paldies komandai par izcīnīto uzvaru," apmierināts bija Skabelka.

Savukārt rīdzinieku aizsargs Kristaps Zīle sava kluba preses dienestam sacīja, ka komandas sniegums ir uzlabojies, lai gan piedzīvoti jau pieci zaudējumi pēc kārtas.

"Spēle bija labāka nekā iepriekšējās divas. Protams, slikti, ka zaudējām un izbraukumu noslēdzam bez punktiem. Pa solītim tomēr ejam uz priekšu un sniegums uzlabojas. Pēc iespējas ātrāk gribam atgriezties pie augstākās kvalitātes snieguma, kā tas bija sezonas sākumā. Mēs zinām, ka varam tā spēlēt. Kaut kur pazudusi pārliecība par darbībām, par pieņemtajiem lēmumiem, bet esam uz pareizā ceļā. Šodien zaudējām, bet sniegums bija uzlabojies," izteicās Zīle.

"Jā, mēs neesam pieraduši pie zaudējumiem. Šobrīd ir neliels kritums, bet jūtu, ka kāpjam [no bedres] ārā. Tā gadās visām komandām. Ir jāpiestrādā pie spēles epizodēm, labāk jāspēlē savā zonā. Esam gatavi mājas spēlēm mājās, lai parādītu labāko sniegumu," uzskata Zīle.

Turpinājumā Rīgas "Dinamo" piektdien uzsāks trīs mājas spēļu sēriju, vispirms tiekoties ar aizsarga Krišjāņa Rēdliha pārstāvēto Pekinas "Kuņluņ Red Star", bet pēc tam aizvadot mačus arī pret Vladivostokas "Admiral" un Habarovskas "Amur".

Rīgas "Dinamo" šosezon KHL čempionātā 15 spēlēs ir izcīnījusi sešas uzvaras, ar 13 punktiem ieņemot astoto vietu Rietumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu