Gupalo jaunajā klipā ietrāpījies Maikls Daglass (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Katrīnai Gupalo jaunais videoklips - Ņujorka un Maikls Duglass
Katrīnai Gupalo jaunais videoklips - Ņujorka un Maikls Duglass Foto: Ekrānuzņēmums

Dziesmai «No Wine» no Katrīnas Gupalo & The Black Birds debijas albuma «Gentle & Done» mākslinieks Jānis Romanovskis Ņujorkā radījis dinamisku videoklipu, kurā nejauši iekļuvis arī Holivudas aktieris Maikls Daglass. 

"Tas ir stāsts par pirmo satikšanos ar mūzikas un mākslas meku Ņujorku, kurā viss ir iespējams. Arī tikšanās ar slaveno Holivudas aktieri Maiklu Daglasu īsi pirms pusnakts «Grand Central» stacijā. Tas ir stāsts par galvu reibinošām sajūtām, pirmo reizi nokļūstot Ņujorkas straujajos ritmos, spožajās gaismās un neapturamajā pilsētas skrējienā," teikts dziedātājas preses paziņojumā.

Mākslinieks Jānis Romanovskis, radot mūzikas video, iedvesmojies no Mika Džegera un Martina Skorsēzes TV kopdarba «Vinyl». Lēno un ātro kadru tempu mija rada noreibuma ekstāzi. Miljons sejas un iespaidi ievelk vienā apziņas haosā. Dokumentāla mirkļa fiksācija realizējas muzikāli piepildītā vizualizētajā kadrējumā.

«Gandrīz katrā klipa brīdī var nospiest pauzi un apskatīt kādu Ņujorkas ainiņu vai kolorītu personāžu,» 

par savu darbu stāsta Jānis Romanovskis.

Dziesmas «No Wine» ierakstā piedalījušies mūziķi - ģitārists Miķelis Vanags, trompetists Gatis Gorkuša, basģitārists Kristiāns Kosītis, sitaminstrumentālists Elvijs Endelis un skaņu režisori - Artūrs Sedriks Sinkevičs un Pauls Dāvis Megi.

Nākamā Katrīnas Gupalo uzstāšanās jau piektdien, 19. oktobrī jaunajā kultūras centrā "Siguldas devons". Vairāk informācijas šeit

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu