Lauris Reiniks Singapūrā izklaidējies kopā ar Aleksandru Kurusovu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

​Pašmāju dziedātājs un aktieris Lauris Reiniks šoruden bija devies kārtējā lielajā ceļojumā – šoreiz uz Indonēziju un arī Singapūru, kur pašlaik dzīvo un strādā dejotāja un viņa partnere no šova “Dejo ar zvaigzni” - Aleksandra Kurusova.

“Esmu mierīgs un priecīgs, ka Sašai Singapūrā viss super! Strādā vaiga sviedros no rīta līdz vakaram, mācot vietējiem un ārzemniekiem dejot labākajā sporta deju skolā "Shawn and Gladys Dance Academy”. Šajā krustojumā satikāmies, tepat arī atvadāmies. Un tagad tiksimies decembrī Latvijā! Visu gaišu, Singapūra! Bija prieks iepazīties! Jālaižas atpakaļ, kur ļaudis jau klepo un šķauda,” smaidīgo foto komentē Reiniks.

Kā jau ziņots, Kurusova uz dzīvi Āzijā pārcēlās šā gada vasaras sākumā. Tā kā šajā valstī oficiālā valoda ir angļu, viņai lieti noderot iegūtais maģistra grāds angļu filoloģijā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

33 #bd #birthday #birthdaygirl #33birthday #singapore #dinner #birthdaydinner #jaak

A post shared by Aleksandra Kurusova (@aleksandrakurusova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beautiful Palawan Beach ? #sentosa #sentosaisland #palawan #palawanbeach #singapore

A post shared by Aleksandra Kurusova (@aleksandrakurusova) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu