"KPV LV" un "Attīstībai/Par!" sarunā iezīmējušies kopsaucēji vairākās jomās (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Apvienības "Attīstībai/Par!" līdzpriekšsēdētājs Daniels Pavļuts
Apvienības "Attīstībai/Par!" līdzpriekšsēdētājs Daniels Pavļuts Foto: Ieva Leiniša/LETA

Partijas "KPV LV" un partiju apvienības "Attīstībai/Par!" šodienas sarunās iezīmējās kopsaucēji veselības aprūpes, izglītības un reģionālās reformas jomā, pēc abu pušu tikšanās žurnālistiem sacīja "KPV LV" premjera amata kandidāts Aldis Gobzems un "Attīstībai/Par!" līdzpriekšsēdētājs Daniels Pavļuts.

Gobzems norādīja, ka šodienas saruna bija interesanta un sarežģīta. Tā bija daudz sarežģītāka saruna nekā ar Jauno konservatīvo partiju (JKP), reizē "KPV LV" un "Attīstībai/Par!" ir atradušas vairākus augstākminētos saskares punktus, viņš teica.

Arī Pavļuts norādīja, ka diez gan daudz ticis runāts par satura jautājumiem, tajā skaitā par veselības aprūpes pieejamību, darbiem izglītības jomā un novadu reformu.

Kā ziņots, šodien turpinās valdības veidošanas sarunas, kurās iniciatīvu uzņēmušās Jaunā konservatīvā partija un partija "KPV LV".

Valdības veidošana pagaidām rit piesardzīgi, un pēc pirmās sarunu dienas vēl nav iezīmējušās konkrētākas koalīcijas aprises.

"Saskaņa" nākamajā parlamentā ieguvusi 23 deputātu vietas, "KPV LV" un JKP - pa 16, "Attīstībai/Par" un nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) - pa 13, Zaļo un zemnieku savienība - 11, bet "Jaunā Vienotība" - astoņas deputātu vietas.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu