Tualetes poda avārija jeb kā atbrīvot aizsērējušu cauruli bez virzuļa

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Dzīvē gadās visādi, un katram kaut reizi ir gadījies kaut kas apkaunojošs, arī tualetes poda aizdambēšana ir no šīs sērijas. Parasti pārmērīgu ūdens daudzumu, kas sakrājies tualetes poda bļodā, ir iespējams novadīt ar tualetes virzuļa palīdzību, taču ja nu šis piederums tā arī nav iegādāts vai arī pēdējā aizdambēšanās reizē, glābjot situāciju, tam ir salūzis kāts?

Sametot tualetes podā pārāk daudz papīra, var gadīties situācija, ka tas vairs nespēj tikt tālāk par tualetes poda bļodu un tajā sāk krāties nolaistais ūdens. Šāds skats katram izraisa nepatīkamas sajūtas, taču to spēj glābt tualetes virzulis. Ja tāda nav pa rokai, nāksies vien tikt galā ar radošākām metodēm. ASV ziņu medijs HuffPost iesaka šādās situācijās izlīdzēties ar karstu ūdeni un ziepēm – šādi nelielo avāriju tualetē ir iespējams novērst vien trijos soļos.

Pirmais solis

Tualetes podā iespied labi daudz trauku ziepju vai šampūna. Tāpat var noderēt sagrieztas parastās ziepes – tās, šķīstot ūdenī, “ieeļļo” poda keramisko virsmu, tādējādi padarot tualetes papīru slīdēšanu vieglāku.

Otrais solis

Tualetes podā ielej litru karsta, bet ne verdoša ūdens.

Trešais solis

Pagaidi dažas minūtes – karstā ūdens un ziepju mikstūrai vajadzētu paātrināt tualetes papīra sairšanu un ieslīdēšanu caurulē. Ja aizdambējums ir gadījies lielāks nekā cerēji, atkārto iepriekšējos soļus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu