"Caur ērkšķiem uz.." Initas stāsts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Turpinām iepazīstināt ar "STV Pirmā!" skandalozā projekta "Caur ērkšķiem uz.." otrās sezonas dalībnieču stāstiem. Lūk, atraktīvā lauciniece, piecu bērnu māmiņa Inita, kura vēlas atbrīvoties no neveselīgām attiecībām.

Inita ir augusi audžuģimenē. Tīņu gados meitene aizmuka no mājām, satika savu pirmo mīlestību un bērnu tēvu. Abi kopā audzināja divas atvases, taču vīrietis bija despots un neļāva Initai ne mācīties, ne strādāt - lika sēdēt mājās un pildīt viņa pavēles.

Meitene no viņa aizmuka. Pēc kāda laika iepazinās ar citu vīrieti un abiem pieteicās vēl divi bērni. Abi apprecējās. Vīrs sāka dzert un fiziski iespaidot Initu. Tomēr Inita viņu mīlēja un negāja no viņa prom, līdz vīrietis nonāca apcietinājumā.

Drīz vien meitene satika savu tagadējo draugu, viņiem piedzima vēl viens mazulis. Taču arī ar esošo draugu attiecības nav no tām spožākajām un sieviete vēlas šķirties.

Inita ļoti vēlas atgūt divus vecākos bērnus, kuri dzīvo pie tēva, taču viņš ir labāk situēts un bērnus neatdod.

Inita dzīvo laukos, mazā mājiņā, sapņo par iespēju iegūt autovadītāja apliecību un redzēt pasauli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu