Kurucam četri, Bertānam trīs punkti NBA pārbaudes spēlēs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs no Bruklinas "Nets" komandas trešdien izcēlās ar četriem punktiem un sešām atlēkušajām bumbām Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pārbaudes spēlē.

Tiesa, "Nets" izbraukumā ar 91:118 (29:21, 30:35, 11:35, 21:27) piekāpās Toronto "Raptors" komandai.

Kurucs šajā mačā laukumā pavadītajās 18 minūtēs realizēja vienu no trim divpunktu metieniem un abus "sodiņus", kamēr abi trīspunktnieki lidoja grozam secen. Vēl Latvijas basketbolista kontā viena rezultatīva piespēle, divas pārtvertas bumbas, viens bloķēts metiens, trīs piezīmes un sešas kļūdas.

"Nets" sastāvā rezultatīvākais ar 24 punktiem bija Džerets Alens, kamēr "Raptors" rindās 22 punktus iemeta bijušais Sanantonio "Spurs" basketbolists Denis Grīns, bet vēl vienam šīs komandas kādreizējam spēlētājam Kavai Lenardam 11 gūti punkti.

Bruklinas komandai šī bija otrā neveiksme trīs pārbaudes mačos. Gatavošanos NBA sezonai tā noslēgs piektdien, kad viesosies pie Ņujorkas "Knicks".

Tikmēr citā NBA pārbaudes spēlē zaudējumu pašās mača beigās piedzīvoja Dāvja Bertāna pārstāvētā "Spurs", kas viesos ar 127:130 (36:32, 28:30, 28:38, 35:30) atzina Atlantas "Hawks" pārākumu.

"Spurs" zaudējumu cieta pēdējās sekundēs, jo trīs sekundes līdz pamatlaika beigām "Hawks" labā tālu trīspunktnieku realizēja šogad draftā iegūtais Tre Jangs.

Bertāns šajā mačā nospēlēja 13 minūtes, kuru laikā guva trīs punktus, jo trāpīja vienu no trim tālmetieniem. Latvieša kontā arī viena atlēkusī bumba, viena kļūda un viena piezīme.

"Spurs" sastāvā 28 punktus šajā mačā iemeta Rūdijs Gejs, kamēr "Hawks" rindās 25 punkti Torienam Prinsam.

Sanantonio klubs četrās aizvadītajās pārbaudes spēlēs guvis divas uzvaras, bet noslēdzošā pirmssezonas cīņa tam gaidāma piektdien, kad izbraukumā būs jāspēkojas pret Orlando "Magic".

NBA 73.sezona sāksies 16.oktobrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu