Pēc sadursmes ar stirnu slimnīcā nonāk motociklists (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vakar Rūjienas novadā pēc sadursmes ar stirnu slimnīcā nonācis motocikla vadītājs, informē Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote.

Satiksmes negadījums noticis uz autoceļa Valmiera - Rūjiena - Igaunija, kad motocikla "Suzuki" vadītājs uzbrauca uz ceļa braucamās daļas izskrējušai stirnai.

Kopš oktobra sākuma reģistrēti jau 22 gadījumi, kad notikušas sadursmes ar meža dzīvniekiem. Septembrī Vidzemē reģistrēti 49 šādi negadījumi, skaidroja Mote.

Lai izvairītos no iespējamas sadursmes ar meža zvēru, policija aicina būt īpaši piesardzīgiem un vērīgiem, it īpaši diennakts tumšajā laikā, kā arī ievērot ceļa zīmes, kas noteiktos ceļa posmos brīdina par iespējamu meža dzīvnieku klātbūtni.

Policija arī atgādina, ja noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā notriekts dzīvnieks, par to obligāti jāinformē Valsts policija, zvanot pa tālruni 110. Tāpat nedrīkst atstāt notikuma vietu, jo šāda situācija ir uzskatāma par ceļu satiksmes negadījumu.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Vidzemes reģiona pārvaldes teritorijā reģistrēti trīs ceļu satiksmes negadījumi, kurā ir viens cietušais. Pie transportlīdzekļu stūres, alkoholisko dzērienu iespaidā, sēdušies trīs automašīnu vadītāji. Noformēti 102 administratīvā pārkāpuma protokoli, no kuriem 56 bija par atļautā ātruma pārsniegšanu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu