Rīgas "Dinamo" savā laukumā centīsies pārtraukt ieilgušo zaudējumu sēriju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste/LETA

Ieilgušo zaudējumu sēriju šodien savā laukumā centīsies pārtraukt Rīgas "Dinamo" hokejisti, kas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta mačā "Arēnā Rīga" spēkiem mērosies ar Pekinas "Kunluņ Red Star" vienību, kurai nesen pievienojās pieredzējušais aizsargs Krišjānis Rēdlihs. Spēle sāksies plkst. 19.30, un to tiešraidē translēs kanālā TV6. 

Ģirta Ankipāna vadītā Rīgas komanda KHL čempionātā piedzīvojusi jau piecus zaudējumus pēc kārtas un nedaudz atkāpusies turnīra tabulas kopvērtējumā. 

"Dinamo" sekmes ietekmējuši savainojumi. Nācies iztikt bez aizsargiem Uvja Balinska, Marka Zaneti, uzbrucējiem Brondona Makmilana un Miķeļa Rēdliha. 

Ar "Kunluņ Red Star" vienību "Dinamo" tikās 16. septembrī Šanhajā. Toreiz ar 4:2 panākumu svinēja Latvijas komanda. 

Nesen divvirzienu līgumu ar "Kunluņ Red Star" noslēdza pieredzējušais Krišjānis Rēdlihs. Savas jaunās komandas sastāvā viņš vēl nav debitējis. 

 

Starp visas līgas rezultatīvākajiem spēlētājiem joprojām atrodami zviedru uzbrucēja Līnusa Videla un itāļu aizsarga Metjū Majones vārdi. Pirmais nopelnījis 11+10, bet Majones kontā četri vārti un 15 rezultatīvas piespēles. 

"Kunluņ Red Star" sastāvā pa 10 punktiem nopelnījuši aizsargs Ville Lajunens un uzbrucējs Teilors Beks.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 15 spēlēs iekrātiem 13 punktiem ieņem astoto vietu, bet "Kunluņ Red Star" tikpat mačos nopelnītie 14 punkti dod devīto pozīciju Austrumu konferencē. 

Trīs mājas spēļu sēriju "Dinamo" turpinās svētdien, kad uzņems Vladivostokas "Admiral". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu