Nurmagomedovs: Makgregora treneris mani nosauca par musulmaņu izdzimteni (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: TASS/LETA

Krievijas jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstonis Habibs Nurmagomedovs pēc "UFC 229" šova cīņas ar Konoru Makgregoru no Īrijas zaudēja savaldību un izlēca no  astoņstūra, uzbrūkot Makgregora trenerim, kurš viņu esot nosaucis par musulmaņu izdzimteni. 

Pēc šā incidenta 30 gadus veco Nurmagomedovu gaida nopietnas soda sankcijas, tostarp četrus līdz sešus mēnešus ilga diskvalifikācija no UFC cīņām. Tāpat, visticamāk, nāksies samaksāt ievērojamu soda naudu.

"Ko cīņas laikā bļāva Makgregora treneris? Īsti es nesaklausīju, bija liels troksnis. Bet, ieskatoties sejā, es visu sapratu. Vēlāk es vēl viņu dzirdēju. Un tas, ko vēlāk rakstīja presē, manas domas apstiprināja. Tur blakus stāvēja žurnālisti, viņi visu dzirdēja un piefiksēja," izdevumam "Kommersant" izteicies Nurmagomedovs. 

Tieši Nurmagomedovs tika uzskatīts par šīs cīņas favorītu, un ringā viņš to apliecināja. Tiesa, uzvaru aizēnoja viņa rīcība uzreiz pēc cīņas. Savas karjeras laikā Krieviju pārstāvošais sportists izcīnījis uzvaras visās 27 cīņās, tostarp 11 panākumi gūti UFC ietvaros.

"Viņš kliedza, ka esmu musulmaņu izdzimtenis un tamlīdzīgi. Pat negribas atkārtot. Nav iespējams," norādīja Nurmagomedovs. 

Pats Nurmagomedovs pieļauj, ka viņam nāksies samaksāt 300 000 ASV dolāru soda naudu un kādu laiku būs aizliegts aizvadīt cīņas Nevadas štatā. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu