Miljonāra dēls nospārda draudzeni, kura publicējusi savu dekoltē sociālajos tīklos (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

22 gadus vecā blogere Melisa Getza šokējusi sociālo tīklu lietotājus, publicējot fotogrāfiju ar šausminošām traumām, ko ieguvusi no sava drauga, miljonāra Ērika Bretza.

Saskaņā ar policijas sniegto informāciju meitene ir saņēmusi sitienus un spērienus pa seju, kā arī tikusi žņaugta, miljonāra dēlam apliekot kājas ap meitenes kaklu. Pēc analīzēm tika noskaidrots, ka puisis bija lietojis zāles bezmiega ārstēšanai.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??????? ? ????? (@melissalgentz) on

“Es publicēju šo fotogrāfiju atkārtoti, jo mans bijušais draugs to izdzēsa bez manas piekrišanas. Viņš teica, ka sievietēm nedrīkst būt publicētas bildes, kurās viņas “parāda savas krūtis”. Es aicinu visas sievietes rast sevī pietiekamu spēku un drosmi pārtraukt vardarbīgas attiecības, kādas bija man,” rakstīja meitene.

25 gadus vecā Ērika tēvs, kuram pieder viens no lielākajiem pārtikas tirdzniecības tīkliem Brazīlijā, noliedza visas apsūdzības.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??????? ? ????? (@melissalgentz) on

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu