Uz lielajiem ekrāniem šausmu komēdija jauniešiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
“Zosāda 2: Nolādētais Helovīns”
“Zosāda 2: Nolādētais Helovīns” Foto: publicitātes

Šo piektdien, 12. oktobrī, Latvijas kinoteātros sāk izrādīt šausmu piedzīvojumu komēdiju “Zosāda 2: Nolādētais Helovīns” (“Goosebumps 2: Haunted Halloween”). Tāpat kā pirmā filma, arī otrā daļa veidota, balstoties uz rakstnieka Roberta Lorensa Staina populārās tāda paša nosaukuma šausmu stāstu grāmatu sērijas notikumiem.

Šoreiz filmas darbība norisinās Helovīna naktī. Pusaudži Sonijs un Sems kādā pamestā mājā, kas reiz piederējusi rakstniekam R. L. Stainam, atrod manuskriptu ar nosaukumu “Nolādētais Helovīns”. To atverot, viņi izlaiž brīvībā mošķus, kas vēlas izraisīt Helovīna apokalipsi. Sonijs, viņa māsa Sāra un Sems saprot, ka ir jārīkojas, pirms noticis ļaunākais.

“Zosāda 2: Nolādētais Helovīns”
“Zosāda 2: Nolādētais Helovīns” Foto: publicitātes

Leģendāra rakstnieka R.L.Staina šausmu grāmatu sērijas izdošana sākās ar pirmo grāmatu, kas tika izdota 1992. gadā. Kopā sērijā ir izdotas sešdesmit divas grāmatas, kuras tulkotas trīsdesmit divās valodās, tai skaitā arī latviski. Sērijas kopējais pārdošanas apjoms visā pasaulē ir iespaidīgs – tas pārsniedz 400 miljonu kopiju. Šis fakts ierindo R.L.Stainu par otro labāk pirkto grāmatu sērijas autoru vēsturē.

Atšķirībā no pirmās filmas šoreiz pie režijas ķēries godalgotais režisors Ārijs Sendels, kurš saņēmis “Oskaru” par īsfilmu “West Bank Story”.

Filmā piedalījušies: Vendija Maklendona-Kovija (“Līgavas māsas”), Medisona Aismena (“Džumandži: Laipni lūgti džungļos”), Džeremijs Rejs Teilors (“Tas”), Kriss Pārnels (“Džampstrīta 21”) un Kens Džongs, kurš plašāku uzmanību sev piesaistīja ar dalību komēdijā “Paģiras”.

Šausmu komēdijas “Zosāda 2: Nolādētais Helovīns” reklāmas rullītis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu