Bļugera pārstāvētā "Penguins" AHL mačā uzvar Kivlenieka "Monsters"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dobberprospects.com

Pie uzvaras Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā ceturtdien tika uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kas viesos ar 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) pārspēja Klīvlendas "Monsters", kuras rindās spēlē vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks.

"Penguins" hokejisti katrā no trešdaļām guva pa vieniem vārtiem, kamēr Bļugers palika bez rezultativitātes punktiem. Latvijas uzbrucējs šajā mačā veica vienu metienu pa vārtiem un dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Tikmēr Kivlenieks šai spēlei bija pieteikts, bet laukumā nedevās. "Monsters" komandas vārtus sargāja Žans Fransuā Berubē, kurš atvairīja 36 no 39 pretinieku metieniem.

Pagājušajā nedēļā ar "Penguins" komandu līgumu noslēdza latviešu uzbrucējs Renārs Krastenbergs, tomēr viņš pieredzi pašlaik smeļas Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) čempionātā.

Savukārt Bļugers un Kivlenieks pirms sezonas piedalījās Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu pirmssezonas treniņnometnēs - attiecīgi Pitsburgas "Penguins" un Kolumbusas "Blue Jackets".

AHL komandās sezonu uzsākuši arī Rūdolfs Balcers (Belevilas "Senators"), Ņikita Jevpalovs (Lavālas "Rocket") un Kristofers Bindulis (Hēršijas "Bears").

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu