"Lakers" un "Warriors" pirmssezonas spēle iegājusi NBA TV reitingu vēsturē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

11. oktobrī Lasvegasā notikušā Losandželosas "Lakers" un Goldensteitas "Warriors" spēle kļuvusi par visu laiku visvairāk skatīto Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmssezonas maču televīzijā, vēsta ietekmīgais Ziemeļamerikas sporta medijs ESPN. 

Tā bija pirmā spēle Lebronam Džeimsam kā "Lakers" pārstāvim pret zvaigžņoto "Warriors", kas vairākās aptaujās tiek uzskatīta par galveno favorīti gaidāmajā sezonā. 

Uzvaru todien ar 123:113 izcīnīja "Lakers" basketbolisti. 

Maču vismaz 15 minūtes TV skatījušies 1,98 miljoni skatītāju. ESPN vēsta, ka šī spēle kļuvusi par visvairāk skatīto NBA pirmssezonas spēli televīzijā. 

Džeimss izcēlās ar 15 gūtiem punktiem, savāca 10 atlēkušās bumbas, veica piecas rezultatīvas piespēles. Par rezultatīvāko spēlētāju ar gūtiem 26 punktiem kļuva viņa komandas biedrs Brendons Ingrams. 

Savukārt "Warriors" rindās visvairāk punktus iemeta Stefans Karijs. Viņa kontā 23 punkti, piecas rezultatīvas piespēles, trīs atlēkušās bumbas un divas pārtvertas piespēles. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu