«Abas malas». Cilvēkstāsts. Lauris Krieviņš

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lauris Krieviņš
Lauris Krieviņš Foto: Ekrānuzņēmums

«Arēnā Rīga» no 17. novembra līdz 19. novembrim tiks izrādīta Latvijas valsts simtgadei veltīta multimediāla izrāde «Abas malas», kurā tiks apvienota mūzika, dejas un mūsdienu tehnoloģijas. Gaidot šo vērienīgo notikumu, publicējam jaunu likteņstāstu - stāsta Lauris Krieviņš. Noskaties video!

Ko patiesībā nozīmē brīva valsts un kādas sajūtas pārņem, kad beidzot izlauzies no padomju okupācijas cietuma? Lauris Krieviņš Latvijas neatkarības atgūšanas laikā bija students. Mirkli pirms brīvības oficiālas iegūšanas, viņš izdarīja jaunības maksimālisma vadītu neprātību, kas vēl tik tikko būtu vainagojusies ar cietumsodu un sankcijām.

Vairāk par piedzīvoto skaties video.

Multimediālā deju lielizrāde «Abas malas» notiks «Arēnā Rīga» un būs viens no kulminācijas pasākumiem Latvijas simtgadē - izrāde būs skatāma 17., 18. un 19. novembrī. Biļetes organizatori aicina iegādāties jau ­­­laikus «Biļešu servisa» kasēs. Biļetes pieejamas četrās cenu grupās - par 8, 18, 28 un 38 eiro, savukārt biļetes uz ģenerālmēģinājumu maksā no pieciem līdz 28 eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu