NEPLP vairākiem uzņēmumiem anulē apraides atļaujas

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) lēmusi vairākiem uzņēmumiem anulēt apraides atļaujas, informēja padomē.

Atļaujas anulētas SIA "Sea TV" televīzijas programmai "Sea TV", SIA "Star TV Group" televīzijas programmai "Star Family", SIA "Top Film TV" televīzijas programmai "TopFilm TV", SIA "Novini-TV" televīzijas programmai "espresotv", kā arī SIA "Cold Office BBS Limited" televīzijas programmām "K1", "K2" un "K1 HD".

NEPLP skaidroja, ka apraides atļaujas uzņēmumiem tika anulētas, jo elektroniskie plašsaziņas līdzekļi nav veikuši Ministru kabineta noteikumos noteiktās valsts nodevas par apraides tiesību īstenošanas uzraudzību apmaksu.

Apraides atļaujas anulētas ar 2018.gada 11.oktobri.

Tāpat NEPLP nolēma iekļaut Latvijā retranslējamo programmu sarakstā Somijā veidotu televīzijas programmu ar reliģisku ievirzi "Nebesa TV7".

Kā liecina SIA "Firmas.lv" informācija SIA "Sea TV" reģistrēta 2016.gadā. Tās pamatkapitāls 2800 eiro. uzņēmums vienādās daļās pieder Krievijas pilsoņiem Vasilijam Ječinam un Jurijam Fadējevam. "Sea TV" pagājušo gadu noslēdz ar 4156 eiro apgrozījumu un 2908 eiro peļņu.

SIA "Star TV Group" reģistrēta 2016.gadā. Tās pamatkapitāls ir 2800 eiro. Uzņēmums pilnībā pieder Ukrainas pilsonim Vladislavam Rjašinam. 2017.gadā uzņēmums nav veicis saimniecisko darbību, bet gadu noslēdzis ar 2427 eiro zaudējumiem.

SIA "Top Film TV" reģistrēta 2013.gadā. Tās pamatkapitāls ir 2903 eiro. 66,67% "Top Film TV" daļu pieder Iļjam Uporovam, bet 33,33% - Andžejam Pjateckim. Uzņēmums pēdējos gadus ar saimniecisko darbību nav nodarbojies.

Par SIA "Cold Office BBS Limited" un SIA "Novini-TV" informācija nav pieejama.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu