Dziedātājs Aivo Oskis piedzīvojis nepatīkamu pārsteigumu kādā populārā restorānā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

​Daudz nācies redzēt fotogrāfijas, kurās redzamas, piemēram, internetā piedāvātas preces, bet blakus – pa pastu atnākušais, kas tikai daļēji līdzinās bildē attēlotajam. Līdzīgi gadījies arī šova “X Faktors” pirmās sezonas dalībniekam Aivo Oskim.

Dziedātājs, kurš pašlaik devies izmēģināt spēkus uz Lietuvas “X Faktora” skatuves, nostalģijas vadīts, iegriezies vienā no šīs valsts “Čili pica” restorāniem un pasūtījis zemeņu dzērienu, kurš ēdienkartē attēlots ar daudzām ogām un piparmētrām. Tā vietā viņš saņēmis glāzi ar šo dzērienu, kurā peld tikai viena vientuļa zemene.

“Ekspektācijas pret realitāti,” video komentē Oskis, piebilstot, ka saņemtais viņam vairāk atgādina traukūdeni ar zemeni, kura nomirusi vairākās nāvēs.

Daudzi Oska “Facebook” ieraksta komentētāji norāda, ka saskārušies ar līdzīgiem gadījumiem, kāda Lietuvas iedzīvotāja pat pievienojusi foto, kurā attēlota viņas pieredze.

Foto: Gabija Joknyte/Facebook
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu