Īrijā auklīte no Latvijas piekāvusi zīdaini

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

19 gadus veca auklīte no Latvijas stājusies tiesas priekšā Īrijā par tīšu uzbrukumu viengadīgajai radiniecei, kā arī sliktu izturēšanos un mazuļa pamešanu novārtā, ziņo portāls "breakingnews.ie".

Jaunā sieviete pirmoreiz Ennisas tiesas priekšā stājās pagājušā gada jūlijā. Toreiz viņai uzrādīja apsūdzību par mazuļa rokas salaušanu.

Tiesā ar viņu ieradās apsūdzētās sievietes māsa, kura ir mazulītes māte. Māsa bija tiesas zālē arī trešdien notikušajā sēdē, kad pieskatītājai tika izvirzītas jaunas apsūdzības.

Šoreiz Latvijas pilsone tika apsūdzēta par tīšu uzbrukumu, sliktu izturēšanos, bērna atstāšanu novārtā un mazuļa pakļaušanu tādiem apstākļiem, kas rada liekas ciešanas bērna veselībai. Jaunās apsūdzības izvirzītas saistībā ar kādu incidentu, kas notika Ennisā šā gada 21.maijā.

Policijas pārstāve sacīja, ka sieviete apsūdzības neesot ne atzinusi, nedz arī noliegusi.

Tiesnesis Patriks Durkans norādīja, ka mazulim nodarītie savainojumi esot "ļoti nopietni". Meitenīte esot nogādāta slimnīcā ar augšdelma lūzumu.

Cietusī mazulīte dzimusi 2017.gada maijā.

Tiesā izskanēja, ka māsa un viņas dzīvesbiedrs maksājuši 19 gadus vecajai jaunietei par meitenītes un vēl divu bērnu pieskatīšanu. Jaunā sieviete bērnus pieskatījusi vairāku mēnešu garumā.

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu