"Avtomobilist" vēl vairāk pietuvojas Znaroka rekordam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Avtomobilist" hokejisti
"Avtomobilist" hokejisti Foto: Sputnik/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šī brīža vadošā komanda Jekaterinburgas "Avtomobilist" piektdien izcīnīja 17.uzvaru pēc kārtas regulārā čempionāta ietvaros.

"Avtomobilist" savā laukumā ar 4:1 (0:0, 2:0, 1:1) pārspēja Novosibirskas "Sibirj" vienību, šosezon turpinot spēlēt bez zaudējumiem.

Vārtus uzvarētāju sastāvā guva Mihails Mamkins, Jevgēņijs Gračjovs, Stepans Hripunovs un kanādietis Frensiss Parē, bet vienīgos vārtus viesu komandas rindās guva Francijas hokejists Šarls Bertrāns.

Tikmēr "Avtomobilst" vārtsargs Vladimirs Sohatskis atvairīja 26 pretinieku metienus.

"Avtomobilist" šosezon joprojām nav zaudējusi, izcīnot 17.uzvaru pēc kārtas un vēl vairāk pietuvojoties iepriekšējā sezonā Sanktpēterburgas SKA sasniegtajam, kad Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa tobrīd vadītā vienība sezonu sāka ar 20 panākumiem pēc kārtas. SKA uzvaru sērija ir arī līgas rekords vienas sezonas griezumā.

Rietumu konferences vadībā ar 26 punktiem 16 spēlēs ir Maskavas CSKA, no kuras par diviem punktiem atpaliek 15 mačus aizvadījušās Helsinku "Jokerit", kurā spēlē vārtsargs Jānis Kalniņš, un Sanktpēterburgas SKA vienības. Sesto vietu ar 15 punktiem 16 dueļos ieņem Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Spartak", astotā ar 13 punktiem 15 dueļos ir Rīgas "Dinamo", bet tikpat punkti 17 spēlēs ir arī pozīciju zemāk esošajai Maskavas "Dinamo", kurā spēlē Miks Indrašis, kamēr Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ" ir desmitā ar 12 punktiem 16 cīņās.

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir maksimāli iespējamie 34 punkti 17 mačos, bet 27 punkti ir Latvijas hokeja valstsvienības galvenā trenera Boba Hārtlija vadītās Omskas "Avangard" kontā. Tikmēr devītajā vietā ar 14 punktiem 15 dueļos ir Krišjāņa Rēdliha pārstāvētā Pekinas "Kuņluņ Red Star", kas piektdien viesosies pie Rīgas "Dinamo".

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu