Pēdējā iespēja sevi pierādīt! Noskaidros “X Faktors” finālistus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: F64

Svētdien, 14. oktobra, vakarā TV3 ekrānos būs skatāms šova “X Faktors” otrais krēslu izaicinājums, kura laikā tiks noskaidroti četri finālisti vecuma grupā no 16 līdz 25 gadiem, kā arī četri finālisti vokālo grupu kategorijā.

Dalībniekus šķir vien neliels solis līdz iespējai pierādīt sevi uz Latvijā vērienīgākā šova “X Faktors” skatuves, kas uz visiem laikiem mainīs viņu dzīves. Otrajā krēslu izaicinājumā valdīs sīva konkurence, jo ikvienam būs jāpierāda ne vien savas muzikālās prasmes, bet arī jāspēj izcelties uz pārējā fona un pārsteigt žūriju, kura būs gan skarba, gan kritiska.

Intars Busulis liks lietā savu pieredzi, lai atlasītu vokālās grupas starp kurām noteikti atrodas uzvarētājs, tā uzskata pats Intars. Vakara gaitā atklāsies, kas ir “tautu meitu sindroms”, gan tas, kuru grupu Aija Auškāpa aicinās doties koncerttūrē jau tagad.

“Signe un Jānis” ir duets gan uz skatuves, gan dzīvē, kas drosmīgi apgalvo, ka ir ieradušies, lai uzvarētu. “Signe un Jānis” pārsteigs ar pārdomātu priekšnesumu, izpildot dziesmu “Anything you can do" no Brodvejas mūzikla.

Temperamentīgo un jautro meiteņu ansamblis “Oranžās” aizkustinās ar latviešu tautas dziesmu “Es atnācu uguntiņu”, reperu duets “Nakts un Ervīns” izcelsies ar dziesmas vēstījumu – kamēr citi dzied par mīlestību, jaunie reperi izvēlas runāt par sociālām tēmām, mudinot tautiešus palikt Latvijā, ko žūrija atzinīgi novērtē.

Kantrī grupa “Carnelian” šoreiz ir gatavas parādīt sevi no pavisam jaunas perspektīvas, atstājot mīlīgās meitenes atlasē un “krēslu izaicinājumā” startējot skarbo meiteņu lomā, savukārt, košais duets “Moonlit” demonstrē izcilu progresu, pierādot, ka ieguldītais darbs atmaksājas.

Puišu kvartets “Baritoni” izpildīs populāro Rianas dziesmu “Umbrella” rokenrola skanējumā, aizraujot žūriju un pavisam noteikti - iekarojot dāmu sirdis otrpus ekrānam.

Savukārt, Reinis Sējāns izdarīs izvēli, lai izvēlētos spožākos talantus starp jaunajiem mūziķiem vecuma kategorijā no 16 līdz 25 gadiem un noskaidrotu, kurš ir patiesi gatavs cīnīties un uzvarēt!

Talseniece Amanda Maržceka izpildīs Bejonses dziesmu “If I Were A Boy” par ko žūrija izsaka šaubas, vai šis svars nebūs Amandai par smagu? Tomēr jaunā meitene ir gatava iet uz pilnu banku, apgalvojot, ka “Nav, kur atkāpties – visu vai neko, ir jādod virsū!”

Jelgavnieces Enijas Seleckas lielākais fans ir viņas vecmāmiņa, kura katru vakaru apjautājas, kur un kad mazmeita būs redzama TV ekrānā. Enija izpildīs dziesmu franču valodā un skatītājus pārsteigs šis iznācis, bet, vai tas pārsteigs arī Reini?

Didzis Melderis ir atgriezies šovā, lai šoreiz cīnītos līdz galam un, iespējams, uzvarētu, savukārt, Liepājnieka Hardija Druļļa priekšnesums, izpildot Čārlija Čaplina skaņdarbu “Smile”, tiek nodēvēts par vienu no neparastākajiem šovā, komentējot, ka Hardijs ir fenomens no kura nāk pilnīgi netverama skaņa.

Spilgtā tēla īpašniece Anna Ušakova uzsver, ka viņas trumpis ir saistīts ar pieredzi, kas palīdzēs izcelties jauno mūziķu vidū, savukārt jaunā, taču jau pieredzējusī dziedātāja Diāna Poluškina centīsies aizkustināt ar Kristīnas Agileras dziesmu “Hurt” un par dziedošo skaistuma karalieni nodēvētā Santa Seržante apburs ar savu izskatu, bet, vai tas palīdzēs viņai izcīnīt arī krēslu?

Starp citiem dalībniekiem būs arī kristīgās mūzikas izpildītāja Dita Svarupe, mīlnieks Rihards Bērziņš, Artūrs Pūpols, kas ir ieradies ar šarmu un harismu, Toms Kalderauskis, kas manāmi atšķiras ar savu balss tembru, romantiķis Emīls Melngailis, pašpārliecinātais Artūrs Pūpols, kā arī Roberts Memmēns, kas jau X Faktora pirmajā sezonā bija izcīnījis savu vietu finālā, vai tas viņam izdosies arī šoreiz? Skaties un noskaidro!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu