Rodrigo Ābols Zviedrijas augstākajā līgā atgriežas ar rezultatīvu piespēli

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodrigo Ābols
Rodrigo Ābols Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu hokeja uzbrucējs Rodrigo Ābols sestdien atgriezās Zviedrijas augstākajā hokeja līgā (SHL) pēc savainojuma izārstēšanas, turklāt izpildīja rezultatīvu piespēli.

Tiesa, Ābola pārstāvētā "Orebro" komanda viesos ar 1:3 (0:2, 0:0, 1:1) piekāpās Jenčēpingas HV-71 hokejistiem.

Ābols rezultatīvi piespēlēja komandas vienīgo vārtu guvumā, kad 50.minūtē ar precīzu metienu izcēlās Līnuss Arnesons.

Latvietis šajā mačā laukumā pavadīja 12 minūtes un 28 sekundes, kuru laikā veica vienu metienu pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Ābols sezonas sākumā nevarēja palīdzēt komandai, jo pārbaudes mačā lauza pirkstu. Sestdien viņš aizvadīja pirmo oficiālo spēli jaunajā sezonā.

Ar astoņās spēlēs izcīnītiem deviņiem punktiem "Orebro" vietējā čempionāta kopvērtējumā ieņem 11.vietu starp 14 komandām, kamēr pirmajā pozīcijā ar 21 punktu ir "Linkopings".

Ābols "Orebro" vienībai pievienojās pērn jūnijā, noslēdzot līgumu uz divām sezonām. Erebrū komandas sastāvā viņš aizvadīja 26 mačus, izceļoties ar vienu rezultatīvu piespēli, tomēr nozīmīgu lomu nespēja iegūt.

Janvārī latvietis tika izīrēts Zviedrijas otrās līgas jeb "Allsvenskan" vienībai "Karlskoga", kuras sastāvā 18 cīņās guva septiņus vārtus un veica desmit rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu