Strautiņš sasniedz karjeras rezultativitātes rekordu A sērijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Artūrs Strautiņš
Artūrs Strautiņš Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latviešu basketbolists Artūrs Strautiņš sestdien guva 18 punktus Itālijas A sērijas čempionāta mačā, uzstādot karjeras rezultativitātes rekordu, lai gan viņa pārstāvētā Triestes "Alma" komanda cieta zaudējumu.

A sērijas otrās kārtas mačā "Alma" izbraukumā ar 74:86 (22:24, 15:22, 24:15, 14:25) piekāpās Turīnas "Fiat" basketbolistiem.

Strautiņš šajā spēlē laukumā pavadīja 34 minūtes, kuru laikā grozā raidīja sešus no deviņiem divpunktu metieniem un divus no septiņiem tālmetieniem. Līdz šim 18 punktus Itālijas augstākajā līgā viņš vēl nebija guvis.

Vēl latvieša kontā sešas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, viena pārtverta bumba, četras piezīmes un viens izprovocēts noteikumu pārkāpums, kas ļāva tikt pie 15 efektivitātes punktiem.

Vairāk par Strautiņu viņa pārstāvētajā komandā iemeta tikai Daniele Kavaljero, kurš guva 19 punktus.

Pašlaik 19 gadus vecais Strautiņš vasarā ar Triestes klubu noslēdza līgumu uz trim sezonām.

Pagājušajā nedēļā A sērijas pirmajā kārtā "Alma" ar 88:92 piekāpās Boloņas "Segafredo Virtus", kamēr ar uzvaru sezonu sāka Daira Bertāna pārstāvētā valsts čempione Milānas "EA7 Emporio Armani".

Milānas klubs pagājušajā sezonā uzvarēja Itālijas čempionātā, valsts titulu tam iegūstot jau 28.reizi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu