Drifta braucējs Blušs "Formula Drift" sezonu noslēdz 14.vietā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kristaps Blušs
Kristaps Blušs Foto: www.formulad.com

Divkārtējais Austrumeiropas drifta čempionāta (EEDC) uzvarētājs Kristaps Blušs 14.vietā noslēdzis "Formula Drift" sezonu.

Sestdien risinājās astotais sacensību seriāla posms, kurā Blušs nepiedalījās. Pirms noslēdzošā etapa viņš kopvērtējumā bija astotais, taču, nepiedaloties pēdējā posmā, zaudēja pozīcijas, nokrītot uz 14.vietu.

"Mūsu sezonas mērķis bija iekļūt labāko trijniekā kopvērtējumā, taču mums neizdevās īstenot savus plānus," sociālajā tīklā "Instagram" rakstīja Blušs. "Mums bija jāupurē pārāk daudz lietu, lai aizbrauktu uz Ērvindeilas posmu, taču dažreiz ir nepieciešams spert vienu soli atpakaļ, lai veiktu divus uz priekšu."

Šajā posmā uzvaras laurus plūca amerikānis Vons Gitins juniors, bet otrais palika norvēģis Frēdriks Āsbo, kamēr trešo vietu izcīnīja cits ASV autosportists Čelsijs Denofa.

Sezonas kopvērtējumā par uzvarētāju ar 595 punktiem kļuva īrs Džeimss Dīns, bet otro vietu ar 591 punktu izcīnīja Āsbo. Goda pjedestālu ar 507 punktiem noslēdza polis Pjotrs Viečeks, bet Blušs ar 315.punktiem bija 14.pozīcijā.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka maijā Blušs uzvarēja "Formula Drift" sezonas trešajā posmā Atlantā, pie šāda panākuma tiekot pirmo reizi karjerā.

Blušs šajā sezonā startēja ar "BMW E92 Eurofighter" automašīnu, kas pirmo reizi tika iemēģināta pagājušā gada noslēdzošajā posmā.

Iepriekšējā sezonā Blušs "Formula Drift" kopvērtējumā izcīnīja piekto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu