"Avtomobilist" izcīna 18.uzvaru pēc kārtas un tuvojas rekordam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Avtomobilist" hokejisti
"Avtomobilist" hokejisti Foto: Sputnik/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šī brīža vadošā komanda Jekaterinburgas "Avtomobilist" svētdien izcīnīja 18.uzvaru pēc kārtas regulārā čempionāta ietvaros.

"Avtomobilst" savā laukumā ar 1:0 (1:0, 0:0, 0:0) apspēlēja Ufas "Salavat Julajev", šosezon turpinot spēlēt bez zaudējumiem.

Vienīgos vārtus Jekaterinburgas komandas sastāvā guva Jevgēņijs Gračjovs.

Tikmēr "Avtomobilst" vārtsargs Vladimirs Sohatskis atvairīja visus 33 pretinieku metienus.

"Avtomobilist" šosezon joprojām nav zaudējusi, izcīnot 18.uzvaru pēc kārtas un vēl vairāk pietuvojoties iepriekšējā sezonā Sanktpēterburgas SKA sasniegtajam, kad Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa tobrīd vadītā vienība sezonu sāka ar 20 panākumiem pēc kārtas. SKA uzvaru sērija ir arī līgas rekords vienas sezonas griezumā.

Savukārt citā spēlē Novosibirskas "Sibirj" pretinieku laukumā ar 2:0 (0:0, 0:0, 2:0) pārspēja Magņitogorskas "Metallurg", vārtus uzvarētāju komandas rindās gūstot Maksimam Kazakovam un Danielam Romancevam.

Rietumu konferences vadībā ar 28 punktiem 17 spēlēs ir Maskavas CSKA, no kuras par diviem punktiem atpaliek 16 mačus aizvadījusī Sanktpēterburgas SKA. Tālāk ar 25 punktiem ir vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit", bet sesto vietu ar 17 punktiem 17 dueļos ieņem Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak". Astotā ar 13 punktiem 16 dueļos ir Rīgas "Dinamo", bet tikpat punkti 17 spēlēs ir arī pozīciju zemāk esošajai Maskavas "Dinamo", kurā spēlē Miks Indrašis, kamēr Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ" ir desmitā ar 12 punktiem 17 cīņās.

Savukārt Austrumu konferencē "Avtomobilist" ir maksimāli iespējamie 36 punkti 18 mačos, bet 27 punkti ir Latvijas hokeja valstsvienības galvenā trenera Boba Hārtlija vadītās Omskas "Avangard" kontā, kas nospēlējusi 17 mačus. Tikmēr devītajā vietā ar 16 punktiem 16 dueļos ir Krišjāņa Rēdliha pārstāvētā Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu