Kuldas pārstāvētā "Severstaļ" izcīna uzvaru KHL regulārā čempionāta mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Čerepovecas "Severstaļ", kuru pārstāv Latvijas aizsargs Artūrs Kulda, svētdien pretinieku laukumā ar rezultātu 2:1 (0:1, 1:0, 0:0, 1:0) papildlaikā apspēlēja Minskas "Dinamo" komandu.

Kulda laukumā pavadīja 16 minūtes un 36 sekundes, kuru laikā ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, taču maču noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu plus viens.

Savukārt Krišjāņa Rēdliha pārstāvētā Pekinas "Kuņluņ Red Star" ar 3:4 (0:0, 1:2, 2:1, 0:1) viesos piekāpās Bratislavas "Slovan".

Rēdlihs spēlēja 21 minūti un desmit sekundes, ar rezultativitātes punktiem neizceļoties. Viņam bija ceturtais lielākais spēles laiks komandā, taču latviešu aizsargs ne reizi neapdraudēja pretinieku vārtus.

Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo" savā laukumā ar 0:3 (0:0, 0:1, 0:2) piekāpās Jaroslavļas "Lokomotiv".

Indrašis spēlēja 12 minūtes un 53 sekundes, kuru laikā ne reizi nemeta pa vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu mīnus divi.

Tikmēr Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard" ar 5:3 (1:1, 1:1, 3:1) savās mājās pārspēja Astanas "Baris" hokejistus. Hārtlija pārstāvētajai vienībai tā bija 14.uzvara šosezon.

Rietumu konferences vadībā ar 30 punktiem 18 spēlēs ir Maskavas CSKA, no kuras par četriem punktiem atpaliek 16 mačus aizvadījusī Sanktpēterburgas SKA. Tālāk ar 25 punktiem ir vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit", bet sesto vietu ar 17 punktiem 17 dueļos ieņem Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak". Septītā ar 16 punktiem 17 dueļos ir Rīgas "Dinamo", devītā ar 14 punktiem 18 spēlēs ir "Severstaļ". Tikmēr Maskavas "Dinamo" ar 13 punktiem ir 11.vietā.

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir maksimāli iespējamie 36 punkti 18 mačos, bet 29 punkti ir "Avangard" kontā. Tikmēr devītajā vietā ar 17 punktiem 17 dueļos ir "Kuņluņ Red Star".

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latvijas vienība Rīgas "Dinamo" svētdien KHL spēlē ar 2:0 (0:0, 0:0, 2:0) pārspēja Vladivostokas "Admiral" vienību, laužot sešu zaudējumu sēriju.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu