Strēlnieks un Timma kaldina "Olympiakos" uzvaru Grieķijas čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jānis Timma (no labās)
Jānis Timma (no labās) Foto: EPA/LETA

Latvijas basketbolistu Jāņa Strēlnieka un Jāņa Timmas pārstāvētā Pirejas "Olympiakos" svētdien izcīnīja uzvaru Grieķijas čempionāta spēlē.

"Olympiakos" pretinieku laukumā ar 77:74 (18:20, 21:12, 15:25, 23:17) uzveica "Kymis" vienību.

Strēlnieks laukumā pavadīja 29 minūtes un 24 sekundes, kuru laikā iemeta divus no sešiem divpunktu metieniem un divus no pieciem tālmetieniem, kas deva desmit punktus. Vēl viņa kontā trīs atlēkušās bumbas un divas rezultatīvas piespēles. Savukārt Timma punktus neguva, spēlējot deviņas minūtes un 31 sekundi. Latvietis aizmeta garām vienīgo tālmetienu, taču izcīnīja vienu bumbu zem groza.

Jau ziņots, ka cits Latvijas basketbolists Rolands Freimanis sestdien iemeta 19 punktus un palīdzēja viņa pārstāvētajai Lemnosas "Ifaistos" ar 86:64 izcīnīt uzvaru Grieķijas čempionāta mačā pret "Panionios".

Freimanis kļuva par šīs spēles rezultatīvāko basketbolistu. Laukumā pavadītajās 21 minūtē un 13 sekundēs viņš grozā raidīja četrus no sešiem divpunktu metieniem, trīs no četriem tālmetieniem un divus no četriem "sodiņiem".

Šis "Ifaistos" komandai Grieķijas čempionātā bija otrās kārtas mačs, bet pirmajā spēlē tā ar 65:93 zaudēja ULEB Eirolīgas klubam Atēnu "Panathinaikos OPAP". Tikmēr Strēlnieka un Timmas pārstāvētā "Olympiakos" pirmajā kārtā ar 88:78 pārspēja Atēnu "Holargos".

Pašlaik 30 gadus vecais Freimanis Grieķijas komandas rindas papildināja augustā.

Savukārt Strēlnieks slavenajā "Olympiakos" klubā uzsācis savu otro sezonu, kamēr Timma par viņa komandas biedru kļuva šajā vasarā, nedaudz negaidīti pārceļoties no Spānijas vienības Vitorijas "Baskonia".

"Ifaistos" komanda aizvadītajā sezonā Grieķijas augstākās līgas čempionāta pamatturnīrā ieņēma 11.vietu, izslēgšanas turnīrā netiekot, bet "Olympiakos" kļuva par vicečempioni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu