Pirmais cilvēks uz Mēness netiek galā ar Venomu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"First Man" ("Pirmais cilvēks uz Mēness")
"First Man" ("Pirmais cilvēks uz Mēness") Foto: publicitātes

"Oskarotās" filmas "La La Land" režisora Deimiena Šazela jaunākais darbs "First Man" ("Pirmais cilvēks uz Mēness") Ziemeļamerikas kinoteātros startējis pieticīgi. 

Lente, kas ir stāsts par leģendāro astronautu Nīlu Ārmstrongu, kas 1969. gadā kļuva par pirmo cilvēku, kurš izkāpis uz Mēness, nedēļas nogalē iekasējusi vien 16,5 miljonus dolāru un ierindojusies topa 3. vietā.

Līdz ar to 1. vietu otro nedēļu pēc kārtas saglabājusi kompānijas «Marvel» komiksu filma «Venom», kurā galveno lomu - žurnālistu Ediju Broku, kurā iemiesojies citplanētietis, atveido britu aktieris Toms Hārdijs. Rubena Fleišera (Ruben Fleischer) filmā piedalās arī aktrise Mišela Viljamsa un Vudijs Harelsons.

Filma nedēļas griezumā iekasējusi 35,7 miljonus dolāru.

Noskaties filmas rullīti.

Un nemainīgi 2. vietā popzvaigznes Lēdijas Gāgas un aktiera un režisora Bredlija Kūpera radošā sadarbība filmā "Zvaigzne ir dzimusi" (A Star Is Born). Anotācija: Pieredzējušais mūziķis Džeksons Meins satiek jauno dziedātāju Eliju un iemīlas viņā. Elija vairs necer, ka spēs gūt panākumus kā mūziķe, taču Džeksons pierunā viņu kāpt uz lielās skatuves. Lai gan Elijas karjera strauji uzplaukst, abu personīgās attiecības samezglojas.

4. vietā jaunums - šausmu piedzīvojumu komēdija “Zosāda 2: Nolādētais Helovīns” (“Goosebumps 2: Haunted Halloween”). Tāpat kā pirmā filma, arī otrā daļa veidota, balstoties uz rakstnieka Roberta Lorensa Staina populārās tāda paša nosaukuma šausmu stāstu grāmatu sērijas notikumiem.

Top5 noslēdz studijas "Warner Bros." animācijas lente "Smallfoot" ("Sīkpēdis").

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu