Kas ir Jēzus Kristus?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kas ir Jēzus? Vai esat kādreiz domājis par šo jautājumu? Vai esat kādreiz vēlējies uzzināt, kas patiešām ir Jēzus? Šis jautājums tiek uzdots kopš pirmā gadsimta un vēl joprojām tiek uzdots. Šis jautājums ir svarīgs, jo tas attiecas uz to, kas mēs esam un kāda būs mūsu nākotne.

Atrodiet laiku apmeklēt lekciju ciklu, kas veltīts atbildei, ko Jāņa evaņģēlijs sniedz šim svarīgajam jautājumam. Jāņa evaņģēlijs mums atklāj Jēzus dievišķo dabu un līdzjūtību pret cilvēci. Jūs esat aicināts apmeklēt šīs lekcijas, lai iepazītu patieso Jēzu!

Gadsimtiem ilgā Bībeles aizēnošana ar cilvēku radītām reliģiskām tradīcijām ir radījusi sakropļotu reliģiju. Vienīgi paklausīšana Dieva vārdam rada patiesu nekonfesionālu kristietību. Jūs arī varat izvēlēties šo vienkāršo, bet patieso ceļu. Mēs aicinām nākt mums līdzi.

 

Foto: Publicitātes foto

Rīgas centra Kristus draudze ir garīga ģimene, kas tic Dieva žēlastības vēstij grēciniekam Jēzū Kristū. Draudzes ticības pamats ir Bībele - Dieva vārds. Pirmajā gadsimtā Dieva vārds izglāba dvēseles (Jēk. 1:21), radīja draudzes piederību (Ap. d. 2:41,47), valdīja pār draudzi (Titam 1:9) un spēja to pasargāt no maldu ceļa (Ap. d. 20:28-32). Dieva vārds ir neiznīcīga, dzīva sēkla, kas “paliek mūžīgi” (1. Pēt. 1:23-25). Kristus vārds nesīs to pašu divdesmit pirmajā gadsimtā kā pirmajā gadsimtā – kristiešus Viņa draudzē.

Uz lekciju ciklu aicina Rīgas centra Kristus draudze:

www.rckd.lv

Vairāk informācijas:

www.rckd.lv/maciba/citi-materiali-nr-2/maikla-armora-brosura-iepazistini-draugus-un-kaiminus-ar-kristus-draudzem

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu