Anna Rozīte atklāj, kāpēc ir apmāta ar veselīgo dzīvesveidu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/Scanpix

Grūti nepamanīt, ka TV personība Anna Rozīte vienmēr ir slaida un starojoša. Izrādās, ka tas nav radies no zila gaisa – daiļava ikdienā aktīvi strādā ne tikai pie savas karjeras, bet arī ķermeņa un prāta veselības uzturēšanas.

“Man šad un tad pajautā, kas man tā par apmātību ar to “veselīgo dzīvesveidu”, ar domu, ka tāpat taču visi mirsim agrāk vai vēlāk. Kā teicienā: “Кто не курит и не пьет, тот здоровеньким помрет!” [Kurš nepīpē un nedzer, vesels nomirs!] Un tad vēl stāsti par “vectētiņu, kurš visu mūžu pīpējis, iedzēris un cūkgaļu ar baltmaizi ēdis, un viss viņam kārtībā ir bijis!” Man tiešām prieks, ka vectētiņam tā paveicies! Es teiktu, ka ģenētika laba! Es par savu nebūtu tik droša, jo to nekad nevar īsti zināt. Tieši tāpēc šī “apmātība”, jo man ir svarīgi justies labi, jo no tā iegūstu ne tikai es, bet arī mana ģimene un visi apkārtējie. Labi es jūtos, kad manā ikdienā ir konkrēti rituāli, kas saistīti ar man veselīgām izvēlēm (ēdiens, miegs, kustības, daba, prāta higiēna). Bet vēl man kādreiz kāds viedais teica, ka es superilgi dzīvošu. To, protams, varēs pārbaudīt tikai praksē pēc kāda laika. Bet, ja nu viņam taisnība, jo iespējamība ir 50/50, tad nu gan tā ir vēl lielāka motivācija, jo, ja man šajā ķermenī (un tas nepaliek jaunāks!) un vēl svarīgāk - ar savu prātu vēl jādzīvo gadus 60-70... [..]

Jāsaka, kā ir, man arī negribētos būt par apgrūtinājumu saviem bērniem. To, protams, arī nekad nevar paredzēt, dzīve mēdz ieviest dažādas mums neplānotas korekcijas, bet šobrīd es izvēlos darīt visu, kas ir manos spēkos, lai varu pati par sevi parūpēties arī tad, kad man būs mazbērni un mazmazbērni!

Uz ģenētiku vien es personīgi nevaru paļauties! Un vispār mana meita man ir pats svarīgākais motivators - jo es saprotu, ka to, kā es dzīvoju, viņa, visticamāk, ņems par piemēru saviem priekšstatiem par to, kas ir pieaugušais un kādas izvēles tam ir jāizdara,” sociālajā tīklā “Instagram” saviem sekotājiem pavēstīja slavenība.

Kā jau ziņots, Rozīte trešdien, 11. jūlijā, mija gredzenus ar mīļoto vīrieti, uzņēmēju Gintu Federu. Kāzas notika Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā. Pāri vieno romantiskas attiecības kopš 2015. gada, Gints bildināja Annu 2016. gada vasarā.

Annai no iepriekšējām attiecībām ir meita Emīlija, savukārt Gints ir tētis diviem dēliem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jau vairākas dienas ne tikai Instagram husband ❤️

A post shared by Anna Rozite (@rozite) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu