Tievēšana, izmantojot dabisku organisma attīrīšanās jeb detoksa tēju

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

https://teatoxstore.lv/ Ja ikdienā dod priekšroku dabiskiem un veselīgiem produktiem, tagad arī nomest lieko svaru iespējams, izmantojot simtprocentīgi dabisku organisma attīrīšanas jeb detoksa tēju.

Tēja ir viens pasaulē visiecienītākajiem dzērieniem, taču mūsu piedāvātie maisījumi ir kas vairāk – tā ir rūpīgi aprēķināta augu valsts sastāvdaļu kombinācija, turklāt tieši tādā proporcijā, kas nodrošina optimālu rezultātu svara zaudēšanā. Ķīnā šis tējas maisījums pazīstams kā ārstniecisks dzēriens.

Foto: Publicitātes foto

Šī tēja labvēlīgi ietekmē visu organismu, tāpēc ieteicama ne tikai tiem, kuri vēlas kļūt slaidāki, bet arī kā attīrošs, vielmaiņu stimulējošs un vienkārši veselīgs dzēriens. Sākot lietot tēju svara mazināšanas nolūkā, būs patīkams pārsteigums, ka liekie tauciņi sāks kust un pazudīs kā nebijuši!

Par beramās tējas augsto kvalitāti katrs lietotājs var pārliecināties pats, jo tās struktūra un smarža nerada šaubas – tas ir kas īsts, dabisks. Pagatavot un dzert šādu tēju ir patīkams, mierpilns process, pie tam ar skaidri sajūtamu veselīga dzīvesveida piegaršu.

Regulāri lietojot detoksa tēju, var samazināt aptaukošanās risku un veicināt tauku slāņa noārdīšanos. Organisms arī uzņem nepieciešamos vitamīnus un minerālvielas.

Minimālais lietošanas laiks, pēc kura var vērot pozitīvu iedarbību, ir 2 nedēļas, taču labāka efekta sasniegšanai ieteicams kurss 2 mēnešu garumā.

Foto: Publicitātes foto

Teatoxstore tēju sastāvā ir rūpīgi atlasīti augi, kas audzēti un kopti ekoloģiskās saimniecībās. Sastāvdaļas ievāktas ar mīlestību un žāvētas, saglabājot ideālu garšas un aromāta buķeti. Beramo tēju maisījumu receptes izstrādājuši pieredzējuši dietologi un uztura speciālisti. Uzņēmums kopj un sargā savas unikālās receptes, un seko līdzi, lai produktu kvalitāte būtu nemainīgi augsta, nezaudējot PREMIUM līmeni.

Teatoxstore tējas maisījumos tiek ņemtas vērā katras sastāvdaļās unikālās īpašības. Rūpīgi tiek aprēķinātas to proporcijas, lai tēja iegūtu vislabāko Teatoxstore sastāvu ar neatkārtojamām īpašībām. Šīs līnijas tēja attīra organismu, tonizē ādu, uzlabo vielmaiņu, mazina apetīti un celulīta izpausmes, palīdz padarīt augumu slaidāku.
Organismu attīrošās tējas varat iegādāties šeit : https://teatoxstore.lv/

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu