“Caur ērkšķiem uz..” trīs bērnu māmiņa Una lūdz sabiedrības ziedojumus (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/MKLabdaribasFonds/

​“Māmiņu kluba” labdarības fonds lūdz palīdzību šova “Caur ērkšķiem uz..” otrās sezonas dalībniecei, trīs meitu māmiņai Unai, lai viņa pēc vairāku gadu cīņas ar bāriņtiesu varētu atrast pastāvīgu dzīvesvietu.

“Atkal palikām bez nekā. Gāju uz sociālo dienestu un izstāstīju šo situāciju, ka man ir tā un ka man vajadzētu kaut kā palīdzēt. Viņi atbildēja - mēs te nedodam nekādus dzīvokļus, nedodam nekādas dzīvesvietas. Es gribu vienkārši dzīvot savu dzīvi savā mājoklī ar saviem bērniem. Es nezinu, kā to izdarīt. Es negribu, lai notiek atkal kā bija, kad te ir tagad tā robeža, kur es eju un prasu palīdzību, bet viņi nepalīdz. Kad es jūtu, ka mums ir grūti. Kad es negribu pazaudēt...” raidījumā “Māmiņu klubs” pastāstīja Una.

Sabiedrība tiek aicināta ziedot māmiņai, zvanot uz tālruni 90067000. Zvana cena – 1,42 eiro. Tāpat tiek aicināts ziedot ziemas apģērbu un apavus viņas meitām, rakstot “Māmiņu klubam” - fonds@maminuklubs.lv.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu