Līgavu duelis: Saseksas hercogiene pret princesi Eiženiju

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SIPA/PA/Reuters/Scanpix

Šis gads britu karaliskajai ģimenei ir īpaši ražīgs - divas kāzas! Laiks salīdzināt abas līgavas. Vai tiesa, ka princese Eiženija daudz iedvesmojusies no Saseksas hercogienes līgavas tēla? 

Kāzu kleita

Princese Eiženija savā kāzu dienā bija izvēlējusies britu dizainera Pītera Pilotto un viņa komandas "labās rokas", dizainera Kristofera de Vosa darināto līgavas kleitu. 

Foto: Reuters/ScanPix

Saseksas hercogiene kāzu dienā bija tērpusies franču zīmola "Givenchy" darinātā līgavas kleitā. 

Foto: Reuters/ScanPix

Tiāra jeb kāzu diadēma

Princese Eiženija un Saseksas hercogiene Megana abas bija savā kāzu dienā rotājušās ar līdzīgām tiārām no karalienes Elizabetes II rotu kolekcijas. 

Foto: Reuters/ScanPix

Līgavas frizūras

Jāatzīst ka abām līgavām frizūras bija ļoti līdzīgas - ar izšķirtu matu celiņu galvvidū, mati bija saņemti aizmugurē vieglā mezglā. Iespējams, šāds matu sakārtojums ari ir visērtākais, ja  galvā liec diadēmu. 

Foto: PA/Scanpix

Vakara balles kleita un rotas

Princese Eiženija vakara ballē ieradās šampanieša krāsas vakarkleitā no modes nama "Zac Posen". Princese bija rotājusies ar smaragda auskariem, ko viņai kāzu dienā uzdāvināja jaunais vīrs Džeks, un dimanta piespraudēm, ko viņai uzdāvināja vecmāmiņa Elizabete II. Šīs skaistās piespraudes princese bija izlēmusi likt matos. Tās reiz piederējušas karalienei Viktorijai, bet Elizabetes īpašumā nonākušas 1952. gadā. 

Foto: Sipa/Reuters/Scanpix

Saseksas hercogiene Megana savā kāzu ballē ieradās populārās dizaineres Stellas Makartnijas sārti baltā kleitā. 

Foto: Sipa/Reuters/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu