Sestdien aizvadīta Latvijas Gada auto 2019 testu diena pie Mola

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Latvijas Gada auto

Jau piekto gadu auto entuziasti un interesenti pulcējušies pie t/c “Mols”, lai iepazītos ar “Latvijas Gada auto 2019” pretendentiem. Aizvadītajā nedēļas nogalē ikviens varēja apskatīt jaunākās automašīnas, konsultēties ar “Latvijas Gada auto” žūrijas pārstāvjiem, kā arī doties izmēģinājuma braucienos ar jebkuru konkursam pieteikto auto.

Visas dienas garumā interesentiem bija iespēja izpētīt un novērtēt jaunākās automašīnas – “Latvijas Gada auto 2019” pretendentus: “Alfa Romeo Giulia”, “BMW X3”, “Citroën C4 Cactus”, “Citroën Berlingo”, “Dacia Duster”, “Hyundai Kona”, “Jaguar E-Pace”, “KIA CEED”, “KIA Sportage FL MildHybrid”, “KIA Stonic AT”, “Mitsubishi Eclipse Cross”, “Renault Koleos”, “Seat Arona”, “Ssangyong Rexton”, “Subaru Outback”, “Subaru XV”, “ŠKODA Fabia”, “ŠKODA Octavia” un “Volkswagen T-Roc”.

Ceļu Satiksmes Drošības Direkcijas (CSDD) stendā apmeklētāji varēja izmēģināt un pārbaudīt to, kāpēc automašīnā ļoti svarīgi ir lietot drošības jostu. Nofotografējoties pie sava iemīļotākā auto, ikviens varēja bez maksas saņemt profesionāla fotogrāfa foto. Turklāt īpašs notikums šogad bija “Honda CR-V” Latvijas pirmizrāde. Lielajā “Latvijas Gada auto” teltī katras stundas sākumā norisinājās semināri par satiksmes drošību, kurus vadīs konkursa žūrijas priekšsēdētājs un pieredzējušais auto žurnālists Atis Jansons. Šogad runāja par drošībai būtiskām tēmām – braukšanas distance un trajektorija, kāpēc tas ir tik nozīmīgi. Kā arī varēja iepazīties ar elektroauto “Nissan Leaf” otrās paaudzes konstrukciju šķērsgriezumā un piedalīties veiklības braucienā ar jauno “Suzuki Swift” speciālā trasē.

Foto: Latvijas Gada auto

“Mums ir liels prieks par izveidojušos sadarbību ar “Latvijas Gada auto” rīkotājiem un pasākuma ikgadējo norisi pie tirdzniecības centra “Mols”. Jau piekto gadu automobiļu testa diena ir viens no aizraujošākajiem un gaidītākajiem pasākumiem, kur interesentiem pieejamas dažādas aktivitātes. Savukārt novembrī tirdzniecības centra apmeklētājiem būs iespēja piedalīties balsojumā “Latvijas Gada auto 2019”,” stāsta t/c “Mols” menedžere Liene Karpova.

Foto: Latvijas Gada auto

Notiekošā konkursa “Latvijas Gada auto 2019” ietvaros novembrī tirdzniecības centrā “Mols” būs apskatāma lielformāta fotoizstāde un ikvienam būs iespēja nobalsot par sev tīkamāko automašīnu – pretendentu titulam “Latvijas Gada auto 2019”, kurš tiks izziņots jau piekto gadu.

Foto: Latvijas Gada auto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu