Gruzijas futbola izlases treneris: Rīgā gaidām sarežģītu maču

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Vladimīrs Veiss
Vladimīrs Veiss Foto: Reuters/LETA

Gruzijas futbola izlasei otrdien Rīgā gaidāmais UEFA Nāciju līgas D divīzijas mačs pret Latviju būs sarežģīts, uzskata gruzīnu galvenais treneris Vladimīrs Veiss.

Abas komandas otrdien spēkosies atjaunotajā Daugavas stadionā plkst.21.45. Savā iepriekšējā mačā sestdien Gruzija ar 3:0 uzvarēja Andoru un teju nodrošināja pirmo vietu D divīzijas pirmajā grupā.

"Šī spēle bija balstīta uz scenāriju, kādu izrunājām jau dienu pirms mača. Mums pretī stājās komanda, kas ir koncentrējusies uz aizsardzību. Lai arī uzvarējām ar 3:0, spēle bija grūta. Jā, tikām pie trim punktiem, bet nekas vēl nav atrisināts. Tagad pienācis laiks koncentrēties cīņai ar Latviju," portāls "Sputnik-georgia.ru" citē Veisa teikto.

Pēc trīs kārtām grupas kopvērtējumā Gruzijai ir deviņi punkti, bet Latvijai, Andorai un Kazahstānai pa diviem.

Sagaidāms, ka pret Latvijas izlasi otrdien laukumā nedosies Tornike Okriašvili, kurš guvis muskuļa traumu. Abu vienību savstarpējā spēlē septembrī tieši viņš ar 11 metru soda sitienu guva cīņas vienīgos vārtus.

"Pret Latviju mūs gaida svarīga spēle. Protams, centīsimies uzvarēt, bet saprotam arī to, ka Rīgā mačs būs sarežģīts. Sagaidāms, ka mūsu komandas sastāvā pirms šīs cīņas būs izmaiņas sastāvā, ko veiksim saistībā ar taktiskām niansēm un spēlētāju nogurumu," teica Veiss. "Matemātiski rēķinot, mums ir nepieciešami vēl divi trīs punkti, lai garantētu izkļūšanu no grupas. Darīsim visu iespējamo, lai sasniegtu nepieciešamo rezultātu."

Grupas uzvarētāja nākamajā gadā varēs cīnīties par pirmo vietu D divīzijā un ceļazīmi uz 2020.gada Eiropas čempionāta finālturnīru.

Jau vēstīts, ka Latvija sestdien savā laukumā nospēlēja 1:1 ar Kazahstānu, bet novembrī tā viesosies pie Kazahstānas un Andoras.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu