Mūzikas nams "Daile" aicina uz piecu gadu jubileju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raimonds Pauls un Daumants Kalniņš
Raimonds Pauls un Daumants Kalniņš Foto: publicitātes

13. novembrī, svinot Mūzikas nama "Daile" piecu gadu jubileju, skatītāju vērtējumam tiks nodots viens no sezonas gaidītākajiem jaunumiem – koncertprogramma „Raimonds Pauls un Daumants Kalniņš. Tikšanās Dailē”.

Kā uzsver MN "Daile" direktore un jaunās koncertprogrammas producente Anda Zadovska, Maestro Raimonds Pauls jau piekto sezonu „Dailes” apmeklētājus pārsteidz ar jaunu koncertu, turklāt katru reizi – citu mūziķu izpildījumā. „Jauno programmu Maestro radījis dziedātājam Daumantam Kalniņam. Koncerta pirmajā daļā Maestro, Daumants Kalniņš (viņš spēlēs arī oboju), stīgu orķestris Kaspara Ādamsona vadībā un mūziķu grupa Raimonda Macata vadībā atskaņos jaunu dziesmu ciklu ar Ineses Zanderes vārdiem. Koncerta otrajā daļā vēl nebijušā skanējumā varēs baudīt Maestro veidoto dziesmu izlasi ar izcilu latviešu dzejnieku vārdiem.”

Raimonds Pauls, Daumants Kalniņš un Anda Zadovska
Raimonds Pauls, Daumants Kalniņš un Anda Zadovska Foto: publicitātes

Savukārt par MN "Daile" piecu gadu jubileju Anda Zadovska teic: „Šis mums ir īpašs rudens, jo ir pagājuši desmit gadi, kopš MN "Daile" priekštece – apvienība „ARS NOVA” – sāka darbību kultūras pasākumu producēšanā. Svinot jubileju, šosezon apmeklētājus sagaidīsim gan ar vizuālām pārvērtībām, gan skatuviskiem jaunumiem, neaizmirstot arī par skatītāju ilgstoši iemīļotajām koncertprogrammām. Mūsu viesi turpmāk gaidīti plašākās kafejnīcas telpās, kur baudīt nu jau par tradīciju kļuvušo pirms-pēc-koncerta rituālu. Tāpat pēc nerimstošas skatītāju intereses turpināsim jau par mūsu atpazīstamības zīmoliem kļuvušās koncertprogrammas „Sinatra Ziemassvētkos”, „Akustisko ģitāru trio”, „Kamēr vien gliemeži skrien”, „Sirds prieks” u.c.

Novērtējam, ka vairāk nekā 500 tūkstoši cilvēku savu „kultūras balsi” atdevuši par mums; ka mums ir izveidojies arvien pieaugošs uzticamo skatītāju loks, kam MN „Daile” un tā komanda kļuvusi par sinonīmu augstvērtīgas oriģinālmākslas un interpretāciju tapšanas videi. „Dailes nama” komanda darbojas kā repertuārpolitikas īstenotāji, nestrādājot kampaņveidīgi, par ko esam iemantojuši gan skatītāju, gan mākslinieku cieņu. Šādi turpināsim strādāt arī šosezon, lai nākamie desmiti tūkstošu skatītāju, ko sagaidām savās telpās, sajustu Mūzikas nama "Daile" īpašo kultūrvidi un kļūtu par tiem, kas pie mums atgriežas sezonu pēc sezonas.”

Koncerti „Raimonds Pauls un Daumants Kalniņš. Tikšanās Dailē” notiks 13., 14., 15. un 16. novembrī plkst.19 Mūzikas namā „Daile”.

Biļetes var iegādāties „Biļešu paradīzes” kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu