Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: deposit

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Mācies vairāk paļauties uz citiem, jo ir brīži, kad vienam visu vezumu vilkt nav iespējams. Nav izslēgts, tev tiks uzticēti jauni pienākumi, kas cels tavu atbildības līmeni, galvenais būs nenobīties no tā!

VĒRSIS Steigsi palīgā tuvam cilvēkam. Uz tevi noteikti varēs paļauties. Nav izslēgtas pārmaiņas tavā personīgajā dzīvē, taču viss, kas mainīsies, mainīsies tikai uz labu. Tu lieliski sapratīsies ar savām atvasītēm.

DVĪŅI Ja radīsi par sevi labu iespaidu, profesionālajā jomā tev pavērsies jaunas iespējas. Darbā esi komunikablāks, neaprobežojies tikai ar savu pienākumu pildīšanu, būtiska loma ir attiecībām ar kolēģiem!

VĒZIS Te būsi uz viļņa, te atkal zem ūdens. Lai arī kā tevi dzīve šodien mētātu, ne mirkli nezaudēsi pārliecību par sevi. Ja nepadosies un spītīgi lauzīsi sev ceļu uz rezultātu, tevi gaida galvu reibinoši panākumi.

LAUVA Ja ar attiecībām kaut kas īsti nebūs kārtībā, šodien paliksi mājās, lai beidzot tiktu ar visu skaidrībā. Ieteicams vairāk mācīties, paplašināt savu redzesloku, interesēties par lietām, kuras šobrīd šķiet neizprotamas.

JAUNAVA Apšaubot savas spējas, tu pats liec šķēršļus saviem panākumiem. Tev beidzot ir jānotic sev un jāpārkāpj savai pieticībai un kautrībai. Saskarsmē ar mājiniekiem centies būt atvērtāks.

SVARI Ja pašam būs grūti saņemties, tad tevi pamudinās, iedrošinās draugi, tuvinieki. Piemērots brīdis, lai pievērstos ar radošām lietām saistītiem projektiem, nevajadzētu risināt nekustamā īpašuma lietas.

SKORPIONS Prātojot par kādu pārsteigumu saviem mīļajiem, atceries, ka ne tikai dārgas dāvanas spēj sagādāt prieku. Daudz svarīgākas ir sajūtas, kas nāk līdzi dāvātajam pārsteigumam.

STRĒLNIEKS Būsi izvirzījis sev augstus mērķus un to sasniegšanai veltīsi visus spēkus. Iespējams, sastapsies ar materiāliem šķēršļiem, taču apķērīgie radīs izeju arī no šīs situācijas! Dienas izskaņu velti mīļotajam.

MEŽĀZIS Nav ieteicams fizisks darbs, jo tu nespēsi apstāties, kā rezultātā pārpūlēsies. Atbildi uz visiem bērnus interesējošiem jautājumiem, radi savās atvasītēs pārliecību, ka esi viņu uzticības persona.

ŪDENSVĪRS Sākot jaunas attiecības, viss ies kā pa diedziņu, sastapsies ar dažādiem pārsteigumiem, patīkamiem atgadījumiem. Šodien aktīvāk liec lietā savus talantus, dari to, kas tev vislabāk padodas.

ZIVIS Ja nespēsi sasniegt pilnību, nejutīsies ar sevi apmierināts. Pret sevi izvirzīsi pārlieku augstas prasības un jebkuru cilvēku uzskatīsi par savu konkurentu. Neatstāj novārtā savas attiecības, kliedē tajās rutīnu!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu