Ceriņa un Kubasova piedalās seksīgā "GUESS" fotosesijā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Notikusi pazīstamā zīmola GUESS 2018./2019. gada rudens/ziemas sezonas apģērbu un aksesuāru kolekcijas fotosesija, kuras laikā mākslas, modes un portretu fotogrāfe Karlīna Vītoliņa dažādos GUESS girls tēlos iemūžināja modeli un vairāku skaistumkonkursu dalībnieci Diānu Kubasovu un TV dīvu Leldi Ceriņu.

Abas fotosesijas zvaigznes pārtapa ikoniskos tēlos, parādot gan ikdienai piemērotu modi, gan arī tērpus īpašiem pasākumiem vai romantiskām vakariņām divatā. Ikdienas tēlam Diāna izvēlējās aktuāli rūtainu kreklkleitu sarkanos un melnos toņos, ko kombinēja ar efektīvu svīteri, izteiksmīgiem zābakiem un melnu mugursomu spožām kniedēm. Savukārt Lelde deva priekšroku spilgti sarkanam svīterim un ādas imitācijas biksēm, ko papildināja ar augstpapēžu zābakiem. Otrajam tēlam Diāna izvēlējās baltu minikleitu ar izteiksmīgi spožām detaļām, kas lieliski izcēla auguma formas, bet Lelde tērpās dzeltenā svīterī un melnos ādas minisvārkos. Demonstrējot vakaram un īpašiem pasākumiem piemērotus tēlus, Lelde valdzināja ar melnu minikleitu, kurai papildu greznību piešķīra zeltaini elementi. Diāna īpaši burvīgi izskatījās melnā bikškostīmā, kura caurspīdīgās nianses radīja īsteni jutekliskas noskaņas. 

Foto: publicitātes

Ballītē piedalījās arī L'Officiel Baltics modes redaktore un modes zīmola dizainere Dace Bahmane, un viņa izvēlējās bohēmisku ziedu rakstu kleitu, spicpurnu zābaciņus un melna Guess logo somu.

“Ļoti priecājos būt daļa no tik ikoniska zīmola, kurš man patīk jau kopš tīņu gadiem,” stāsta Diāna Kubasova. “Kad atskatāmies uz agrākajām GUESS kampaņām gadu gaitā, tad redzam visus šos skaistos modeļus un ikoniskos tēlus. Tikt izvēlētai par vienu no GUESS vēstnesēm ir milzīgs kompliments”.

Foto: publicitātes

GUESS 2018./2019. gada rudens/ziemas sezonas apģērbu un aksesuāru kolekcija pauž īsteni amerikāniskas vibrācijas kā cieņas apliecinājumu zīmola Losandželosas saknēm. Kolekcija ir vienlaikus izsmalcināta un ikdienišķa. Zīmols koncentrējas uz klasisko denim un gatavajiem apģērbiem, piedāvājot džinsus un bikses ar paaugstinātu jostas vietu, stepētas bomberjakas, rudens vējjakas no mākslīgās ādas, parkas, minisvārkus un kleitas, grafiskus T-kreklus un svīterus, kā arī vilnas un dūnu mēteļus ziemas sezonai. Kolekcijā dominē tumši violetie, rozā un zaļie toņi, kā arī GUESS klasiskās melnās, baltās un sarkanās krāsas, rūtaini apģērbi, roķīgu eleganci apģērbiem piešķir kniedes un citi metāliski elementi zeltītos un sudrabotos toņos. Kolekciju iedvesmojuši dažādi formas tērpi – divrindu pogas un Chanel tipa audums. Tēlam perfekciju sniedz aviatoru stila saulesbrilles, auskari, ķēdes, efektīgas somas un izteiksmīgi vesternu stila apavi. 

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes
Foto: publicitātes
Foto: publicitātes
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu