Traģēdija Igaunijā: gāzes noplūdes dēļ gājuši bojā divi mazi bērni; vaino bojātu izplūdes cauruli

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: postim

Sestdienas naktī dzīvojamajā mājā Tallinā notika traģēdija - gāzes noplūdes dēļ gāja bojā divi bērni. Pēc notikušā medijos izskanējuši jautājumi par to, kāpēc gāzes katla izplūdes caurule neturējās vietā un bija sagāzusies, vēsta raidorganizācija ERR.

Pagaidām vēl nav skaidrs, vai bērni saindējās ar degšanas procesā izdalījušos tvana gāzi vai arī noplūdušu dabasgāzi. Taču vairāki notikuma vietu un tās fotogrāfijas apskatījušie eksperti pamanīja, ka izplūdes caurule esot izskatījusies atvienojusies no pārējās mājas gāzes apkures sistēmas, norāda laikraksts "Postimees".

Saskaņā ar avīzes rīcībā esošo informāciju, bērni pirmās saindēšanās pazīmes sākuši izrādīt vairākas stundas pirms nāves. Viņi pamodušies nakts vidū, raudājuši un vēmuši. Nav zināms, kāpēc vecāki vilcinājās zvanīt atbildīgajiem dienestiem. Taču, tā kā arī viņi saindējās ar gāzi, izmeklētāji vērtēs, vai šis fakts iespaidojis vecāku rīcību un spēju reaģēt uz situāciju.

Taču vecāki mēģināja izvēdināt māju, kas liecina, ka viņi apzinājušies situāciju, raksta "Postimees".

Glābšanas dienests izsaukumu uz māju Tallinā saņēma sestdien plkst.18.11. Mājā miruši tika atrasti četrus un septiņus gadus veci bērni.

Vecāki un divus gadus vecs bērns tika nogādāti slimnīcā.

Sākta izmeklēšana par divu mazo bērnu nāves apstākļiem.

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu