Uz Liepājas šosejas pēkšņi aizdegas "ātrie" (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: DTP Latvia

Pirmdien pēkšņu tehnisku problēmu dēļ uz Liepājas šosejas aizdegās Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) operatīvā automašīna, kas bija devusies izsaukumā,  sacīja dienesta pārstāve Ilze Bukša.

Pēc viņas paustā, automašīnā atradās tikai dienesta darbinieki, un neviens no viņiem nav cietis.

Bukša informēja, ka attiecīgais operatīvais transportlīdzeklis ticis lietos jau desmit gadus, un, kaut arī NMPD visbiežāk izmanto pēdējo piecu gadu laikā iegādātus auto, reizēm nākas izmantot arī vecākus transportlīdzekļus.

NMPD pārstāve norādīja, ka pēdējo piecu gadu laikā NMPD ar Eiropas struktūrfondu līdzekļu palīdzību izdevies atjaunot ikdienā izmantojamo transportlīdzekļu parku, vienlaikus arī vecākās automašīnas tiek regulāri apkoptas un pārbaudītas. Šī iemesla dēļ NMPD auto aizdegšanos vērtēs sīkāk, lai saprastu, kas īsti noticis, skaidroja Bukša.

Pēc viņas teiktā, lai NMPD nebūtu vispār jāizmanto vecākas mašīnas, būtiski paredzēt valsts finansējumu, lai dienests varētu regulāri atjaunot NMPD autoparku, iegādājoties jaunus un nomainot vecos transportlīdzekļus.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu