“Dziedošo ģimeņu” šovā iepazītā Milleru-Balandīnu saime priecē savus fanus ar muzikāliem jaunumiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Līga Neimane

Dziedošajai Milleru-Balandīnu ģimenei šis ir ļoti ražīgs rudens. Ar prieku tiek prezentēta jaunākā dziesma “Ritenuto” un tās videoklips, kas uzņemts tepat – pašmāju krāšņajā Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā. Tāpat tiek ņemta dalība izglītojošā un literāri muzikālā bezmaksas projektā “Dzīve BEZ sāpēm”, ko organizē “Latvijas Galvassāpju pacientu biedrība” un kas norit no oktobra sākuma līdz pat 23. novembrim visā Latvijā.

Skaņdarba “Ritenuto” autori stāsta: “Mūzikas terminoloģijā “ritenuto” nozīmē – tempa palēninājums. Par to arī dziesma – cik gan svarīgi šajā ikdienas vāveres ritenī, kurā esam ierauti gandrīz vai mēs visi, nepazaudēt saikni pašiem ar sevi, savu patieso būtību un sirdsbalsi. Mūzikas videoklipa kadros redzami arī taureņi, kuri fantastiski precīzi iznes dziesmas vēstījumu – aicinājumu būt gaisīgākiem un brīvību mīlošākiem, reizi pa reizei nebeidzamo skrējienu uzliekot uz pauzes un ļaujot sev vienkārši BŪT”.

“Šī dziesma nāca kā brīnišķīgs atziņu apkopojums pēc tam, kad daudzus gadus, ciešot no fiziskas un emocionālas pārslodzes, nācās iegrimt galvassāpju (migrēnas) pārpildītā ikdienā. Saprotot to, ka ir jāiemācās sevi pasaudzēt, nācās krasi mainīt dzīvesveidu, un, vairāk ieklausoties sevī, ir vērojami būtiski uzlabojumi, ar kuriem labprāt dalos ne tikai dziesmas, bet arī projekta “Dzīve BEZ sāpēm” ietvaros,” atklāja Dagnija Millere-Balandīna, kura ir arī grāmatas “Migrēna. Izlaušanās” latviskā izdevuma idejas autore.

Milleru-Balandīnu ģimene skatītāju un klausītāju uzmanības lokā nonāca 2013. gada rudenī, piedaloties televīzijas šovā “Dziedošās ģimenes 5”.

Dziesmas aranžijas un studijas ieraksta veidošanā piedalījušies: Dagnija Millere-Balandīna (vokāls), Raitis Balandīns (vokāls, akustiskā ģitāra), Raivo Millers (elektriskā ģitāra, basģitāra), Rihards Miezītis (bungas), Elīza Zelča (vijole).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu