Sākas "Rīgas A Cappella festivāls"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Voces8"
"Voces8" Foto: publicitātes

Šonedēļ no 17. oktobra līdz 21. oktobrim Rīgā norisināsies "Rīgas A Cappella festivāls", informē festivāla producents Guntis Cimiņš.

Programma papildināta ar Lielbritānijas vokālā ansambļa "Voces8" uzstāšanos un koncertu "Barbershop Night", informē festivāla producents Guntis Cimiņš.

"Rīgas A Cappella festivāla" programma, kas Rīgā norisināsies no 17. oktobra līdz 21. oktobrim, papildināta ar Lielbritānijas vokālā ansambļa "Voces8" uzstāšanos un koncertu "Barbershop Night", informē festivāla producents Guntis Cimiņš.

Vokālais ansamblis "Voces8" Lielajā ģildē sniegs koncertu festivāla atklāšanas vakarā plkst.19, un tajā gaidāmi gan renesanses perioda skaņdarbi, gan arī mūsdienu mūzikas populāro kompozīciju aranžējumi.

Savukārt koncerts "Barbershop Night" Mazajā ģildē notiks 19. oktobrī plkst.20. Koncertā mākslinieku priekšnesumi mīsies ar atraktīvu un informatīvu stāstījumu par "barbershop" mūzikas dziedāšanas tradīcijas aizsākumiem pasaulē un Latvijā. Tajā piedalīsies vokālās grupas "Harmony 4 Rīga", "Barberbabes", "Rabarberi" un Nikolajs Puzikovs, "Freska", "Superstars", kā arī kori "Austrums", "Mūza", "Erelbe", "Sēja", "Saknes", Rīgas Latviešu biedrības koris un kolektīva "Sola" vīru grupa. Pasākumu vadīs Valters Krauze.

Kā ziņots, "Rīgas A Cappella festivāla" noslēguma koncertā Rīgas Svētā Pētera baznīcā 21. oktobrī plkst.18 ar īpaši veidotu programmu uzstāsies koris "Kamēr...", bet dienu iepriekš, 20. oktobrī, Rīgas Domā izskanēs Eiropas koru olimpiādes "Grand Prix" ieguvēju - Rīgas pareizticīgo kamekora "Blagovest" koncerts diriģenta Aleksandra Brandava vadībā, informēja Cimiņš.

Biļetes šeit.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu