Trešdienas horoskops: kas tevi šodien sagaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Neturies pie konservatīviem uzskatiem, kā arī centies panākt vienošanos, neuzspiežot savu viedokli līdzgaitniekiem. Aktīvāk pievērsies bērnu audzināšanas jautājumiem.

VĒRSIS Tev var tikt izteikti vairāki daudzsološi piedāvājumi. Tomēr, ja tie nesaskanēs ar tavu iekšējo pārliecību, bez nožēlas atteiksies pat no šķietami visizdevīgākajiem darījumiem. Vakarā esi piesardzīgs pie stūres.

DVĪŅI Šī diena līdzināsies maratona skrējienam, ar nebeidzamu finiša taisni. Šķitīs, ka darbiem nav ne gala, ne malas. Vakaru pavadīsi dīvānā pie televizora, baudot mīļotā cilvēka sabiedrību.

VĒZIS Noteikti nepieņem vēlamo par esošo, centies konstruktīvi risināt problemātiskas situācijas un vairīties no iluzoras dzīves uztveres. Atturieties no trokšņainas sabiedrības, neslogo nervu sistēmu.

LAUVA Šī tev var izrādīties darījumiem problemātiska diena. Neuzticies jauniem sadarbības partneriem. Pirms slēdz vienošanos, konsultējieties ar speciālistiem! Vairāk laika pavadi kopā ar ģimeni.

JAUNAVA Turi acis un ausis vaļā, lai tev nejauši garām nepaslīd kāds izdevīgs piedāvājums, darījums! Paplašini redzesloku, šim nolūkam izmantojot jaunāko tehnoloģiju sniegtās iespējas.

SVARI Tev droši varēs uzticēt dažādu pasākuma organizēšanu, nebaidīsies no papildu atbildības nastas. Darba procesā labprāt iesaistīsi ne tikai kolēģus, bet arī kādu no radinieku loka.

SKORPIONS Brīžiem sāks likties, ka turpmākie pūliņi ir bezjēdzīgi un tu griezies gluži kā vāvere ritenī. Taču, neskatoties uz nomāktību, spēsi rast enerģiju, lai paveiktu iesāktos darbus godam!

STRĒLNIEKS Neuzticies tiem, kuri skaisti runā, bet maz dara. Labāk aktīvāk pievērsies savas dzīvesvietas labiekārtošanai. Neaicini pie sevis mazpazīstamas personas. Šodien vēlams nelietot grādīgos dzērienus.

MEŽĀZIS Dažu nemitīgā kurnēšana kļūs par īstu pārbaudījumu tavai nervu sistēmai. Nebūs nekāds brīnums, ja sāksi strīdiņu ar kādu no apkārtējiem dīkdieņiem. Šajā cīņā tev pievienosies līdzīgi domājošie.

ŪDENSVĪRS Iespējams, šobrīd plūksi darba augļus. Izvērtē savu materiālo stāvokli; ja tas ir apmierinošs, vari droši domāt par lielāka īpašuma iegādi. Attiecībās ar mīļoto valdīs abpusēja sapratne.

ZIVIS Apbruņojies ar lielāku devu pacietība. Dienas gaitā vairākkārt nāksies aizstāvēt savas intereses. Ja būsi vērīgs, atklāsi kāda cilvēka patieso seju. Šodien gūtās atziņas būs patiesi vērtīgas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu