Girgensonam četri spēka paņēmieni "Sabres" zaudētā NHL spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas hokejists Zemgus Girgensons otrdien izcēlās ar četriem spēka paņēmieniem viņa pārstāvētās Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Bufalo "Sabres" zaudējumā.

"Sabres" pretinieku laukumā ar 1:4 (0:1, 0:1, 1:2) piekāpās aizvadītās sezonas finālistei Vegasas "Golden Knights".

Latviešu uzbrucējs laukumā atradās 12 minūtes un 24 sekundes, kuru laikā veica četrus spēka paņēmienus, vienreiz meta pa vārtiem un bloķēja vienu pretinieku metienu. Tāpat viņš uzvarēja visos iemetienos, maču noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Zaudētāju vienības rindās ar vienīgo vārtu guvumu izcēlās Vladimirs Sobotka, kamēr "Golden Knights" rindās divus vārtus guva Džonatans Marčeso, bet vēl pa vienam pievienoja Kodijs Īkins un Viljams Kārlsons.

Girgensons šosezon sešās spēlēs ir nopelnījis vienu rezultativitātes punktu par piespēli, kamēr "Sabres" ar sešiem punktiem Austrumu konferencē atrodas desmitajā vietā, bet līderei Toronto "Maple Leafs" ir 12 punkti septiņos dueļos.

Savas NHL karjeras laikā pašlaik 24 gadus vecais Girgensons kopumā 354 spēlēs guvis 44 vārtus un veicis 58 rezultatīvas piespēles. Iepriekšējā sezonā latviešu uzbrucējs 71 spēlē atzīmējās ar septiņiem vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm

"Sabres" iepriekšējās septiņas sezonas nav spējusi iekļūt Stenlija kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu