Aktrise Evija Skulte atklāj, kā iepazinusies ar savu turīgo igauņu sirdsāķīti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Evija Skulte
Evija Skulte Foto: Evija Trifanova/LETA

​Vairs nav noslēpums, ka Latvijas Nacionālā teātra aktrises Evijas Skultes (43) sirds tagad pieder igauņu uzņēmējam Aimuram Krūsim. Intervijā ar žurnālu “Ieva” viņa beidzot atklāja, kā abi iepazinušies. Izrādās, ka tas noticis pavisam nejauši.

“Man bija beidzies “Espa” baseina abonements viesnīcā “Radisson SAS”, un es nespēju izlemt - pirkt jaunu abonementu vai ne. Taču tajā dienā man tik ļoti gribējās uz baseinu, ka izlēmu to tomēr nopirkt. Izrādās, Aimurs bija vērojis, kā es peldu, un īsi pirms baseina slēgšanas saņēmās mani uzrunāt. Es gan negrasījos ne iepazīties, ne tikties, taču no viņa plūda ļoti labvēlīga enerģija, bija sajūta - varu uzticēties. Pateicu viņam savu vārdu, un viņš mani atrada feisbukā. Sākumā abi sarakstījāmies, tikai tad satikāmies,” žurnālam pastāstīja seriāla “Viņas melo labāk” zvaigzne.

Kā zināms, Evija no 2002. līdz 2012. gadam bija precējusies ar scenogrāfu Kristapu Skulti, un abu laulības laikā nākuši pasaulē divi bērni.

Aktrise uz teātra skatuves tuvākajā laikā būs redzama izrādēs "Tas pasaules gals" un "Dzimšanas dienas nakts".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu